Glest mellan inläggen.



Jag har varken haft tid eller ork. Helgen bjöd inte på någonting eftersom jag mådde lite kasst i lördags och R haft feber mellan söndag o tisdag. Nu börjar han också komma tillbaka. Kraken har fått jobba mer än hel tid även fast han varit sjuk. Ibland är livet hårt. Jag har jobbat 14.15-23 hela veckan. Imorn är det kort dag 13-18. Sen tar jag helg. Det finns helg jobb, och jag är sugen om jag ska vara ärlig. Extra pengar är aldrig fel, inte när man tjänar det dubbla mot vanliga arbetsdagar. MEN jag väljer familjen den här helgen. Nästa helg hoppar jag på lördagen OM det finns något arbete då.


På jobbet går det annars jätte bra. Jag trivs som en fisk i vattnet och OJ vad mycket man gått misste om dom åren man inte haft arbetskamrater. Just nu är dock min soulmate sjuk och vi jobbar olika skift men fyyy bubblan va roligt vi har när vi får va tillsammans.


Nu ska jag fixa fiskgratängen och koka potatis. Barnen ska vara på dagis 13.00 och jag ska in till T och hämta hö åt Cola. So long!


(Släkten har utökats med en av världens finaste små pojkar. Jack - min bror och Cattis lilla krabat. Jag vill SÅ gärna se honom live snart....)

RSS 2.0