Efter helgen.



Gissa om det varit skönt med helg? Tillbaka till verkligenheten liksom.
Hann dock inte känna av helgen sådär jätte mkt. När jag va mammaledig hade jag inga som helst problem att bara loppa runt i myskläder hemma, utan smink och håret uppsatt i en slarvig knut. Nu vill jag helst ha något att göra hela helgen. Ev kan jag tänka mig att vara ledig en för eller eftermiddag.
Kommande lördag har jag redan bokat in Ekön med kidsen. Min kära far fyller år på måndag men jag åker ner på lördag. Lite av en överrasking får det bli. :-)
Min andra hälft får säkert jobba så det får bli jag o barnen. Kanske skulle jag baka något, eftersom jag bjuder ner mig själv och ingen vet något. Jag börjar ju komma på hur det där fungerar... Ja bakningen alltså. :-)


Annars har helgen bjudit på kolmården och en fika med världens bästa bror, svägerska och brorsbarn.
Nu är det ny vecka och idag passade jag på att handla. Någon dag blir det även att städa.

Riktigt bra jobb har jag nu. Det följer med MÄNGDER av tidningar hem, där ibland hela tidningar med korsord osv, sånt gillar jag på sommaren.

Ibland funderar jag på att göra bloggen publik igen. Men jag vet inte... Vill jag att folk ska kunna läsa allt om mig? Samtidigt behöver man inte skriva om allt i bloggen.... Jag välja att skriva om mig och vad jag gör. Den mer privata delen av familjelivet osv kan jag ju lämna utanför.

Vi får se :-)

    

Nathalie o jag hälsade på hos Thomas o hästarna. Vilken härlig dag det va. Inte ens kallt :-)


Torsdag, imorn efter 13.00 börjar helgen.



Den här helgen är jag ledig hela helgen. Jag fick ett ryck förra veckan och slog på stort. Jag jobbade lördagen. Redan på torsdagen kände jag i hela kroppen att bara fredagen hade varit nog, men då va det för sent att ändra sig. Lite extra klirr i kassan kändes ändå som en bra motivation och ja det funkade. Söndagen va vi lediga båda två och passade då på att åka till IKEA.
Skit roligt men fyyy fan så trötta vi va.

Den här helgen blir mest lugn och skön. Spendera tid med barnen. Evelina är tyvärr inte den roligaste att spendera tid med numera. Hon är mest ledsen och gnällig hela tiden. Vampyr tänderna är på G upp, dåligt med sömn plus den här värmen tar på henne. Stackars min lilla kicka....


Jag sitter här nu och känner mig äcklig. Det bara kom pang, bom. Som om någon stämpla ett stort frimärke i pannan på mig. Jag har blivit kolosalt fet!!!!! Jag bryr mig inte hur andra ser ut. Men jag vill vara nöjd med mig själv och trivas... Det gör jag inte just nu.
Usch....
Jag känner mig blek som körsbäret på grädden också. Blek? Hur är det möjligt? Det KAN bero på att jag jobbar i en jävla bunker hela dagarna. Jag säger inte att det måste bero på det, bara att det Kan.



Jeans shortsen åkte av lika fort som dom kom på. Jag ser ut som en ko. Åker jag o badar ikväll ser jag ut som en flodko.
Nej, det skulle inte falla mig in att bada en sån här dag.



Vill ni veta något annat skoj? Jag blir faster inom en snar framtid. :-)



Tillbaka igen.



Att hålla sig ifrån det är här med att blogga är inte helt lätt.
Att sitta i plinka på tangenterna och forma ett helt inlägg, jag gillar't! :-)

Jag har hunnit bli hela 25 år. På min födelsedag hade jag ett litet kalas med närmast sörjande. Jag fick mycket fina presenter men själva sällskapet från dom som va här va värt guld bara det! Finns det något bättre att ses - släkt och vänner? Nej....

Bloggen kommer att hållas låst, bara några få kommer att få lösenord. Varför? Därför. Det känns liksom bäst så. Jag är inte helt säker på det här med att blogga än, men endå vill jag skriva. Litegrann sådär... Lagom dos. Less is more.

Vi har iaf utökat våran familj med en till liten fyrfotad lurvtuss. Cola. En liten kanin, Dvärgvädurslöwen, som vart min 23/6, alltså på min födelsedag.

Vi har även byggt om lite i vårat hus. Ett heltidsprojekt minst sagt. Just nu står det helt still, och det kommer de göra någon/några veckor framöver. Vi hade iaf ett STORT vardagsrum förut i vinkel. Själva vinkeln har fått en extra vägg och alltså har vi blivit ett rum rikare - rummet blev vårat nya sovrum. Vårat gamla rum ska Nathalie få som sitt sovrum, Evelina kommer flytta in i Nathalies nuvarande rum och Evelinas rum kommer att bli vårat nya badrum. Är ni med? :-)
Det blir huuuuur fint som helst, tänkte även se om jag kunde få med någon ev. bild. :-)
(nu har det även kommit nya sängbord o ett litet skrivbord)


Barnen växer som ogräs och har hunnit bli stora nu. Evelina säger ord som "Mamma" "Mer" "Nej" "Oj". Nathalie, ptja hon babblar mest hela tiden om precis allt. Svära kan hon också...

Vi har haft en härlig sommar med sol, bad och lite mini semester. Det vart Varberg och ett ställe som heter Fun City, dagen efter drog vi iväg till Danmark och Legoland helt spontant. :-) Svärmor och svärfar fick ordna hotellrum från datorn hemma medans vi satt i bilen och åkte ca 40 mil. När vi åkte hem på lördagen va det inte riktigt lika roligt. Sisådär 75mil i bil är ingen höjdare. Inte alla mil på 1 dag.

(Fun City - Varberg)

(Allting är byggt i Lego, så coolt. )

Tjejerna o jag har även varit nere i skärgården hos min mamma och pappa.
Och under våran semester vart det en dag i Kolmårdens djurpark. 

Ett soldäck har det även hunnit bli på baksidan i anknytning till den inglasde altanen - om det vart bra?
Vi vart nöjda.



Nu ska jag ta kväll. :-)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0