En helt vanlig torsdag.

Idag har jag återigen fixat med lite papper som ska till a-kassan. Asch vad jag hatar skiten! Ja ja, framöver kanske man slipper hålla på med skiten. Man vet ju aldrig. Idag hände något konstigt... jag får prova en sak på måndag om jag vill och kan. Det är spännande och säkert skit roligt men sen är det alla OM. Ja vi får se, det tåls att överläggas här hemma också. Spännande, hur som helst!
När jag hämta flickorna på dagis halv 2 åkte vi hem och dom fick mellis i vanlig ordning. Efter det gick vi ut och jag sopa bort allt grus från entrén och uppfarten. Inte speciellt skönt väder idag men det funkade att vara ute en stund iaf. Imorn vet jag inte hur det blir med jobb, men blir det inget jobb är flickorna självklart hemma hos mig. Kanske vi kan hitta på något roligt... Vi får se. :-)


Dopfix!

Ny dag med solsken! Är det inte helt underbart??:-) Jag känner glädjen och lyckan sprida sig i hela kroppen när det är så fint väder... Även om morgonen va kall! Fick skrapa rutorna när vi åkte ner till dagis... Ja ja, jag vet att det bara är två kvarter men det är ingen som vill eller orkar gå ner. Ha ha :-) Efter att jag lämnat flickorna tog jag hunden och gick på promenad. Efter promenaden fixade jag till mig lite och sen hämtade jag svärmor. Vi åkte in en sväng till stan för vi va tvungna att kolla outfit till Alexanders dop på lördag. Jag hittade jätte fina saker, tyckte jag. Billigt också och det är ju super roligt! Tjejerna hade inga passande klänningar så det fick dom och sen blev det tyg skor till oss alla tre. Mimmi fick vara ensam en liten stund innan gammel farmor och farfar hämta henne för en promenad. Hon hade varit helt tyst och inte bitit sönder någonting! weeiii:-) Hon är duktig våran vovve! Ibland iaf.... ;-) När flickorna va hemma från dagis och fått mellis klädde vi på oss och gick ut i trädgården. Tjejerna lekte ute i det fina vädret medans jag städade av altanen och tog ut altan möblerna. Solen värmde så himla skönt så jag och min älskade mamma tog oss en kaffe och choklad i värmen. Härligt med vår!! Nu på kvällen har vi ätit fiskgratäng. Jag hade inte alla saker till den gratängen jag egentligen skulle göra så jag fick inprovicera lite... R skrattar alltid och menar på att jag inte alls kommit på maten själv... Men det hade jag ju, typ. På sätt och vis... Hur som, R o jag gillade det mycket, medans flickorna rata min mat totalt. Jahopp... Det är bara att laga det några ggr till så dom vänjer sig. För det är väl så m barn? Dom behöver väl få en maträtt några gånger innan dom godkänner den?:-/ Nu är det dax att ta kväll. Hoppas ni haft en bra dag!

Ny färg i håret...

Eller ska man kanske skriva med att jag färgar håret ikväll? Alltid lika spännande att se resultatet när man gör det själv hemma i badrummet:-) Sitter med kissen och vovven i soffan. Mimsan har varit med sin farmor idag... Hon har även träffat sin gammel farmor och gammel farfar för första gången:-) R's mormor vart eld och lågor över våran oförskämt söta hund.. Och ja det är så, när man är ute med henne skulle man lätt kunna köra "hundtricket" :-) Folk tycker hon är super söt och både till höger och vänster vill folk ha med henne hem, och undrar vad hon kostar... Ha ha. Helt ärligt, min hund är inte till salu. Never ever. Mina flickor somna jätte bra idag! Oj så trötta dom va! Idag vart det inte heller något speciellt tv- tittande för dom. Ist fick dom leka och hålla igång och när det va fax att sova satte vi oss i soffan och jag läste både den "ståndaktige tennsoldaten" och "nektergalen" när vi läst den sistnämnda sagan sov Nathalie redan i soffan och Evelina va bara till att stoppa ner under täcket så sov hon också...Bra, den förstnämnda sagan har ju så roligt namn så jag kan ju inte låts bli att fnissa varje gång jag läser det. Jag vet, humor är på topp!:-) Nu är det alldeles snart dax att skölja ur färgen ur håret... Spännande! Idag har jag haft en betydligt bättre dag än igår, vilket känns jävligt bra. Hoppas ni också haft en super dag! Adios amigos!! Svar till Sofia: nope, jag jobbar inte kvar som Lokalvårdare.

iPad 2

Nu sitter jag i soffan och skriver på R's nya pryl... En iPad. För er som inte vet är det som en dator men ser ut som en stor iphone tycker jag...:-) vi slappar och tittar på Ullared. Flickorna somna lätt som en plätt idag. Nathalie fick jag att somna först vid halv tolv Igår..Japp,halv tolv!! Hur sent är inte det då? Lagom roligt... Ni kan ju gissa att hon va trött imorse. Lilla gumman... Idag har jag själv haft en skit dag, rent ut sagt. För det första kom vi iväg sent till dagis. Det kändes inte alls bra eftersom jag skulle förbi mamma med Mimsan.... Jaja jag kom ju iväg till slut iaf. Ganska tressad satt jag igång torkarna. Smart,eftersom det va frys grader ute och dom satt fast i rutan. Torkarna åkte fram och tillbaka medans gummit satt kvar på rutan! Fuck!! Jävligt irriterad och stressad gasade jag vidare... När jag kom till första vägkameran blixtra det till. NEJ!!!!!! Inte det också!!!!:-( Så nu väntar jag på ett tjusigt kort i brevlådan... Vilken pissig dag!!:-( R fråga igår om jag också ville ha en iPad, men vad skulle jag med en egen till när vi köpte en hem? Näää jag sa nej. Idag känns det bra, dom pengarna får vi lägga på annat nu. Vet ni vad jag lärt mig av det här? Det är bättre att komma kanske 3-5 minuter för sent till jobbet än att köra för fort förbi en fartkamera. Tyvärr satt jag ju i andra tankar och hade inte en tanke på hur fort jag körde... Rally-Fia vart nya smeknamnet på jobbet!! Hoppas att ni haft en JÄVLIGT bra dag!!!!

Som väntat, eller vad?

Ja man får ju aldrig jobba varje dag men imorn får jag jobba. Det är ju jävligt skönt att komma iväg och känna sig lite behövd. :-) Men eftersom vi ställer om tiden idag är inte Nathalie trött när klockan blivit 21.00. KUL!!! Nej! För henne är ju klockan bara åtta. Alltså... jag vet inte vad som hänt med henne. Hon har alltid varit lätt att natta på kvällen, ALLTID!!! NU helt plötsligt vill hon vara vaken till framåt 21 och ändå kan hon komma upp vid 7, AS PIGG!!! Vad fan är det som händer?? Och när hon sover, eller rättare sagt när hon SKA sova, då vill hon att man ska ligga inne hos henne och killa henne på magen eller ryggen tills hon somnar. Och vad gör man inte? Det blir världens jävla liv på ungen om man inte gör som hon vill, och jag ser ju att hon helst inte väcker sin syster. Som ni säkert förstår blir det inte mycket "vilo tid" för en annan på kvällen. Inte så jävla mycket kvalitetstid som man fick förut när båda barnen somna 19.00 utan protester. Mm, konstigt. Märkligt....
Jaja, det kanske vänder. Man får väl se till att man kör slut på henne utav bara helvete när hon är vaken. Frågan är ju om man lyckas få ungen så pass trött att man får henne att somna tidigare, eller om man själv blir så trött att man somnar klockan sju? :-)

Söndag, morgon, eller?

Fan det här med att ställa fram klockan gillar jag inte. Helst inte nu när man flyttar fram en timme. Den här dagen blir ju kortare och när Nathalie kom halv nio ja då va ju alltså klockan halv tio. Evelina fick vi väcka...Ja så den här dagen har ju bokstavligt talat flygit fram. Ikväll kommer ju bli svårt med läggningen av barn. Åååh, dumma dag!
Vi vet inte vad det blir av dagen än. Kanske går vi ut senare för att styra lite ute, men inte va det så skönt väder idag inte. Igår va mycket bättre!
På tal om igår...
R's mamma och min svärmor, barnens farmor fyllde år! Grattis skriver vi idag! :-)
I vanliga ordning tar hon ut oss barn och barnbarn (våra barn va dock hemma med mormor) på middag och igår vart det Bacchus. Måste nog erkänna att det blivit till det sämre sen dom bytte ägare. Helst personalen och servicen... Tråkigt. Maten va riktigt god men maten på plankan har dom halverat. Kändes det som... Våran favorit förrätt va puts väck från menyn och efterrätterna likaså. Ja ja, ibland krävs det väl en förändring kanske men jag gillar ju att ha det så som de alltid varit. Men det va helt klart gott igår, inget snack om saken!
Nu ska vi äta frukost här hemma!

Godmorgon lördag!

Nu sitter jag ute i köket och väntar på att äggen ska vara färdigkokta. Det är standard för mig och Nathalie, kokt ägg. Varje morgon när vi äter frukost tillsammans. Idag är det underbart väder och när vi ätit upp frukosten kommer vi bege oss in till stan. Om det blir hela familjen eller bara jag och något barn får vi se. Men vi måste handla lite ordentliga verktyg till trädgården. Idag är det en ypperlig dag för trädgårdsbestyr! :-)
Just det, första natten avklarad och det gick med bravur!! Evelina somna igår vid 20.00 och vakna idag när stora syster väckte henne klockan 8. Toppen, eller vad?! Ja, tills den dagen hon kommer på att hon kan gå ur sängen själv mitt i natten. :-) som store syster gör ibland. :-)
Nu är det frukost!!

Update.

Så nu har vi bokat lite skoj inför sommaren. Vi blir borta hela 3 nätter. Vi åker en tisdag morgon, tidigt. Första stoppet blir Varberg och Funcity. Där kommer vi sova en natt i stuga. Och i varberg kommer vi skoja och leka hela tisdagen. Skapligt på onsdagen åker vi mot Danmark och Billund (legoland) där vi såklart boka ett temarum med (skattkammartema) Så jävla roligt ska det bli! Legoland kommer vi leka loss i under torsdagen(kanske lite på onsdagen med, beror på när vi kommer fram). Och på torsdagen åker vi hemåt fast vi kommer stanna till på Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg för att sedan fortsätta hemåt på fredagen. Sista stoppet är för att sist vi gjorde denna tripp vart ca 70mil i bilen ganska lång tid. Barnen gnällde och vi va helt slut efter så mycket bilkörning.
Ser iaf ifram mot våran tripp. Riktigt roligt ska det bli, och att hela semestern är för barnen gör det bara ännu roligare tycker jag! :-) Både R o jag är ju som stora barn så vi kommer nog ha minst lika roligt. :-D
Vi hoppas självklart på bra väder!!
Nu tar vi kväll. Barnen sover efter memory spel, Bowling på wii'et och chips och läsk. Den lilla somna utan ett ord. Hoppas natten går bra! Hoppas, hoppas!!

Ändrade planer.

Inte vart det att göra fint i trädgården idag inte. Istället ringde jag in mamma som barnvakt och pappsen fick snällt förlja med som sällskap till en snabbvisit på IKEA. Evelina har fått ny säng, den står bäddad och klar i hennes rum och hon vart mäkta stolt. :-)
Evelinas nya säng. En Kritter. Vit och fin, likadan som storesyster.
Men som med allting annat är det likadant med flickornas rum. När man börjar köpa nya möbler vill man gärna göra om med nya tapeter också. Det är ju så roligt. :-) Sen har Evelina en klädkammare/större garderob i sitt rum och den ska bort. Där inne kommer det sen att bli antingen skrivbord/möbel för backar och leksaker eller kanske "sovalkov" typ. Spännande. :-)
Nu ska vi beställa lite hotell inför våran "mini-tripp-semester" i sommar. Två av stoppen blir Funcity Varberg och Legoland Danmark. Såååå kul :-) Den här gången ska  vi kanske boka ett tema-rum. Häftigt!!

Här nedan är en bild på rummet med Skattkammartema. Erkänn coolt?? :-)
Bilden lånad från
legoland.dk


Nu ska vi ta helg. Laga lite god mat. Ha fredagsmys. Imorn ska vi till Jula och handla krattor, sopkvastar osv till trädgården. Och ikväll, ska vi förska få barnen att sova i rätt säng. Önska oss lycka till!

24/3.

Ny dag nya tag.
Idag fick jag hämta Evelina på dagis lite tidigare. Hon hade ramlat och slagit i huvudet. Ingen fara med henne men hon fick ju en skaplig bula och så lite blå/lila färg på det, Klart! Jätte tjusigt... Lilla snuttan. Sjävlklart blir man orolig... men vet ni, hur mycket jag än uppskattar att dagis ringer när det är något. (i sommras fick vi hämta hem henne flera ggr innan vi fick dom att förstå att dom typ va tvungen att kyla henne/ bada henne dom där riktigt varma dagarna, för Evelina uppskattar inte varmen sådär jätte mycket om hon inte kan t.ex plaska o bada) Men man blir ju så jävla orolig. Jag skulle vilja att dom kollade av läget och sen ringde... Jag har fått åka hem för söker som egentligen inte är någonting alls. Det är jätte tråkigt och man vill ju inte bli bort vald på jobbet när det finns jobb, för att man alltid får åka hem när man ÄNTLIGEN får jobba. Skit trisst... men som jag skrev. Jag uppskattar endå att dom ringer, men ibland ringer dom för ganska små saker.
Jaja...
Evelina mår bra nu och det är huvudsaken!!! :-)
Ja idag har jag fixat med massa papper också. F-kassa, A-kassa, arbetgivarintyg, kompletteringar osv osv osv... FAN!!! A-kassan, liksom F-kassan verkar ha jävligt svårt att förstå. Till och med deras egna lappar som man ska fylla i. Jävla klåpare... (fast dom är bra när dom lyckas betala ut i tid.)
'
Hann iaf med att få i mig lite lunch i stan. En  sallad, sååå nyttig! ;-P
Nu blir det mat här hemma. Man gör fan inget annat än äter om dagarna. Är det inte frukost så är det lunch. Är det inte mellis så är det fruktstund. Och ska man inte fika så är det dags för middag. Ha ha :-)
Imorn blir det en dag här hemma. Här vädret skapligt ska vi fixa i trädgården. Saknas bara lite "verktyg" till barnen... men det får jag väl försöka fixa.
Tjing tjing!

Badat. Badat hund. Lagar mat.

Idag har jag tagit mig i kragen och tvättat vårat överkast till sängen. Ett sovrum blir ju lätt och fort dammigt så idag fick det sig en tvätt. Inte sovrummet alltså utan överkastet till sängen. :-)
Flickorna och jag har badat. Vi hade en "dö timme" nu och då passade vi på. Då kan vi bara umgås hela familjen innan det är dags för fröknarna Larsson att sova. Sånt är skönt. :-) Efter vårat bad fick Mimsan sig ett välbehövligt bad. Och jag måste dela med mig, det är så roligt när man badar  henne tycker jag. Hon är ju ganska så fluffig och härlig när hon är torr, men vart fan tar all hund vägen när hon är blöt? Så jävla roligt...

Haha, vart är fluffet? :-)

Inte mycket till hund, eller hur? Så jävla roligt! (jag fick förklara för flickorna att dom bara fick säga snälla saker till Mimmi och inte skratta. )

Torkad, fönad och borstad. :-)

Sötnosan :-)

Städat. Promenerat. Bakat.

Jag har, som på beställning, bakat kola kakor idag. vad gör man inte för den man älskar liksom? :-)
Det vart även en promenad på sisådär 1,5 timme. Så skönt! Önskar att det hade varit liiiite mer sol och att det blåst ganska mycket mindre.
Jag har till och med städat idag. Dammsugit, svabbat golv och putsat badrummet. Så nu är det så tjusigt. :-)
Snart är det dax att börja med maten. Jag har lite ont i huvudet och känner mig jätte trött.... Ska lägga ifrån mig datorn nu. Det är nog något sånt som behövs.
Bye bye!

JOBB.

Det vart att jobba idag också. Och jag står fast vid att det är bättre att ha rullande schema när det gäller jobb. Alltså mån-fre. Att jobba någon dag här och var gör bara att man blir trött. Men rutinerna är bättre när man jobbar. Hur det blir imorn vet jag inte än... Om jag inte hör något vid straxt efter 20 så jobbar jag. Mm.. vi får se.
Idag är det måndag och det vill säga att det är mkt bra på tv. Klockan åtta är det Ullared. Man kan ju inte missa Ola-conny eller Morgan. :-D
Sen är det Världens bästa hotell som gäller ikväll. En unge i minuten för jag se på Tv4 anytime någon dag när jag inte har något bättre för mig. :-) Sitter här nu, ny badad i min nya, vita siden pyjamas från Thailand. Det va min önskan därifrån och en sådan fick jag . Jippie. SÅ SKÖNT! :-)
Nu ska jag snart stänga av filmen för Nattis. Hon behöver sova, min fina flicka! Min lilla prinsessa sover redan. (den lilla behöver en ny säng och det snart. Hon klättrar i och ur själv och idag ramla hon baklänges ner på golvet och slog i huvudet. Snuttan... :-( Nae, en ny säng är ett måste!
Antingen den här i vitt.
Eller den här för att bryta av lite.

Vad tycker ni? Hennes garderob är vit. Men det kanske kan vara roligt att bryta av lite?

Inte världens bästa.

Man kan inte alltid vara på topp. Och en sån kväll har jag ikväll. Jag har varit trött och irriterad sedan jag kom hem med barnen vid 18. Vi har nämligen varit iväg mest hela dagen. Vi började med att åka upp till tropicariet i Kolmården. Ungarna älskar´t!! :-) Jaaa jag också! Älskar dom små aporna som alltid kommer o hoppar upp på axeln. :-D Idag hade vi tur att dom mata hajarna. Flickorna va så förväntansfulla. Ögonen va stora som tefat och hela tiden va allt jag hörde "Åååååh!! Titta mamma, titta mamma!!!" haha :-) Efter vårat besök där åkte vi CHOKLART hem till mormor och morfar. Barnen vart jätte lyckliga av att se dom. Det va länge sen nu. Vi fick lite presenter, tittade på saker dom köpt till sig och sen tittade vi på kort, kort och KORT! Så roligt! Jag längtar tills jag får åka utomland nästa gång. Jag är såååå sugen! Men... den som väntar på något gott... ptja, ni fattar?!:-)
Hoppas ni får en trevlig kväll. Jag kommer snart lägga mig för att sova. Finns ingen anledning att vara vaken när jag känner såhär. Alltså... men ska väl inte gnälla, men när man har en sån här kväll vill man gärna att barnen somnar fort och lätt. Man vill också att det ska gå helt utan protester när pyjamasarna ska på. Vilket det inte gjorde ikväll. Evelina sover visserligen nu men hon klättra ur sin säng en gång o kom upp o mena att hon inte alls skulle sova. Och Nattis, jaaaa hon sover inte än. Nej nej, hon sitter i sin säng och tittar på Mamma mu. Jaja, hon är ju tyst och snäll iaf.
Om jag får jobba imorn? Vet ej... har inte hört något. Det är verkligen SKIT roligt.
Adios!

Hemma!

Jaha, då har vi haft våran tripp till huvudstaden. Mycket nöje... :-) Faktiskt så bjöd resan på riktigt härliga skratt attacker, både dit och hem. Ja jäklar...
Skönt att ha päronen hemma igen.
Imorn ska vi åka och hälsa på hos dom. Bara låta dom vila upp sig lite. :-)
Nu ska vi snart se på film. Jag hade beställt godis av från flyget, ett godis jag hade som STOR favorit som liten. Nämligen BonBon godis.. och nu blev det en hink med 1kg godis i, tror det kommer räcka ett tag. :-)
Mimmi fick följa med på lite road tripp. Kanske farmor och farfar fick lite lugn och ro. Eller vad tror ni? :-)
OCH jag måste bara visa mina super söta nya krukor som jag såg nere på Ica igår kväll, bara av en slump. Skulle handla lite till mamma och pappa på kvällen, sisådär runt 20.30. Hittade nya krukar till mina nya orkidér... Kunde jag låta bli? Nej! Och idag fanns det bara en kruka kvar, vilken tur!!!

Postis Per.

Nu sitter hela lilla familjen i sängen och tittar på Postis Per. Eller ja, barnen tittar. R sitter med sin dator och jag med min. Vakna runt en halv åtta idag, utvilad. Och ja, pigg vart jag också efter att jag legat och myst med Mimsan på ena sidan och Nims på den andra. Jätte mysigt!
Jag ska snart göra lite frukost. (Men vågar inte störa i första avsnittet av Pera postis);-P
Nya favoriten.
Senare idag bär det iväg med barnen för att hitta på något som dom uppskattar. Sen vid 15.00 åker vi upp mot huvudstaden där vi ska hämta mamma och pappa. Dom landar vid 17.45 så vi är väl hemma vid sisådär 22 ikväll. (och då räknar jag inte med yttligare förseningar) Farmor och farfar ska ha barnen här hemma hos oss, så Nattis och Evve får ha lördagsmys med dom. Inte barnen imot :-)
Igår efter jobbat åkte vi hem och laga mat. Det blev kyckling (färska kycklingklubbar, färdig kryddade), pomme, olika såser, feta ost och grönsaker. Mycket uppskattat av barnen som fredags mat. :-) Det va faktiskt Nathalie o jag som kommit överens om maten. :-)
Sen spelade jag och Nathalie lite Kalle Kunskap på datorn och jag måste erkänna, hon är bra duktig. Det är inte många ggr man behöver förklara innan hon fattar galoppen själv. Kvällen bjöd också på Postis Pär och lite chips ätande. Så såg våran fredag ut. När barnen somnat tittade jag och R på film, hade lite tända ljus osv, och vad händer? Jag somnar!! :-) Hahaha, som vanligt! Jag är SÅ tråkig! Undrar om jag ens såg 30 min utav filmen.
Nu hoppas jag att ni får en bra lördag! Vädret är underbart föresten. har ju hund så jag är ute tidigt. :-)

Barn.

Barn är för härliga. Min äldsta förgyllde min dag redan kvart över 6 imorse, på ett väldigt konstigt sätt. Vi kom samtidigt till dagis som en pappa och son (dagis kompis) till Nathalie och Evelina idag. Vi gick in genom dörren först och dom kom efter. Jag tog av Evelina hennes ytterkläder, hälsar hurtigt på den andra föräldern med barn och ska precis till att hänga upp Evves kläder när jag hör Nathalie säga "Tittar du på min mammas rumpa?"(till pappan) Ahahahahahaha!! Vad kan man göra? Vi börja garva både två. Jag klämmer fram att Nattis är allt lite tokig och "Haha jaaa vad säger man?" Fick svaret "barn är för härliga!" Hahaha, så jävla roligt va det! Jaaa, barn kan då få till det! :-D
Min toka. :-)

Nu sitter jag i soffan och slappar. Har jobbat idag och är mer död än levande. Det är jobbigare att bara jobba strödagar än att jobba hela veckor. Ta mej fan.
På lördag tar jag och R en tripp upp till Stockholm o hämtar mammi och pappi. ♥

Härliga vår!

Idag har det som sagt varit lite kyligare än igår. Men visst är det fint som tusan att vara ute i solen på promenad?
Imorn ska jag jobba. Jag som hade planer för barnen på fredag hoppas ju att det bara blir imorn. Låter ju knäppt kanske men det känns så tråkigt när det här med jobb blir så hattigt. Nu ar maten klar och R har kommit innanför dörren så nu ska vi äta.
Adios!

Promenad.

Efter att jag lämna barnen på dagis tog jag jycken och gick på ca en timmes promenad. Skönt att komma ut men man fick klä på sig lite mer idag. Jag hoppas att vädret ska bli ännu bättre idag, då blir det en promenad till vid tolv ungefär.
Annars idag ska jag passa på att städa endel. Det behövs ju både nu och då.. :-)
Igår kväll tittade vi lite på resor. Jag har hittat ett nytt resmål jag skulle kunna tänka mig, Kap verde. Flygtid runt 9-10 timmar och i prisklass med Thailand typ. Annars blir det något lite närmre runt oktober kanske. Vi får se... Jag tycker att det är så nära sommaren.. jag skulle hellre åka i kanske januari. Njaaa, vi får se. Det beror ju på resmålet och vad dom andra vill. Annars har vi ju Egypten, ett ställe jag vill åka till.

Tisdag hela dagen.

Idag har flickorna varit på dagis. Ja, varför skulle dom inte få gå dom timmarna dom kan även fast jag inte jobbar? Choklart dom ska till dagis och leka av sig några timmar. :-)
Dom har redan bokat eftermiddagen och den består av mellis, promenad i spåret och sen hem för att käka mat och bada. Ja, min stora prinsessa vet vad som gör dagen liksom. ;-P
Jag har redan varit ute 1 timme idag tillsammans med lilla Mimsan. Nu ligger valp kraken utslagen på soffan och om hon bara visste vad som komma skall. Säkert 1 timme till ute i skogen. Kan ju inte klaga på att hon inte sover bra på natten iaf.
Imorse va det svårt att komma upp ur sängen. Vet ni hur mysigt det är med en katt som ligger inborrad vid halsen, på armen och på andra sidan har du en hund valp som ligger på rygg, med alla benen rakt upp i luften och med sin lilla nos i nacken på dig. Haha det är super mysigt faktiskt. :-) Snacka om att man känner sig älskad. :-) Och sen, som om inte det vore nog så ÖSER den stora prinsessan rara ord över mig. Som att jag är världens bästa mamma, att hon älskar mig mest av allt och att jag tagit hennes hjärta. OCH att jag är vacker... Ååååh min lilla skatt! Haha, hon vet precis hur hon ska få mamma att smälta. :-)
Har varit en sväng till stan idag med. Men bara för att vattna mammas och pappas blommor, fixa med posten osv. Allting såg fint ut och blommorna lever. Varenda en. :-) STOLT! Köpte ett hjärta till mitt ljusfat i köket och ett gäng tulpaner. Dom första tulpanerna för i år, faktiskt.

Vi är för Evigt. Nu och föralltid.
It's never too late to live happily ever after.

Våran dag.

Idag har det blivit endel gjort faktiskt. Jag har städat badrummet. (oj vad man måste putsa för att hålla det tjusigt och vitt) Jag har plockat in alla ren tvätt som jag hade lyckats bygga berg med inne i tvättrummet. Jag har varit nere en sväng till ica och fyllt på det som behövde fyllas på. Svärmor va här en sväng men kände sig inte helt bra så hon åkte hem igen. Flickorna och jag tog på oss ordentligt med kläder och åkte bort en sväng till spåret i skogen och va ute och promenera. Efter det vart det mat, sen efterrätt i form av apelsin (som dom själva önskat) och nu ska vi bada efter att tjejerna lekt någon timme. Vilken skön dag, faktiskt! R jobbar och jag lägger flickorna om sisådär 1 timme. Håller tummarna hårt att det ska bli något jobb den här veckan. Vore ju skönt... Att jobba är semester! :-D
Ikväll är det mycket bra på tv. Längtar efter att få mysa ner mig i soffan och bara slappa.

Idag är vi hemma.

Utan jobb idag. Jag tänkte se om farmor ville vara med flickorna någon timme så jag kunde åka in till stan och hämta lite viktiga papper så det blir någon framtid efter sommaren. Roligt vore det ju!
Igår kväll tittade vi på solsidan och efter det vart det sista Saw filmen. Den va ganska så bra faktiskt... Lite väl rå på vissa ställen som gjorde att jag inte kunde titta. Usch... Sen vart det sängen. Med ett stycke hund som gosar upp sig på armen. Jag vaknade senare i natt och undra vart hunden va... Då låg hon på rygg med huvudet på R's arm, och så snarka dom ikapp. haha, så söta!
jag och mina små flickor i sommras.

Solsidan.

Nu ska vi snart titta på Solsidan. Vi tar det lite senare än vad det går på tv för Nattis va lite seg att få o sova ikväll.
Bion va bra, vi tittade på Trassel. Gullig film :-) Flickorna skötte sig med bravur! Nattis sa någon gång att hon ville hem... haha så är det. Den lilla kolla film och käka chips och popcorn mest hela tiden. :-)
Så duktiga flickor! Den lilla slutar aldrig att förvåna mig. Lite över 2 år och första gången på bio och hon är super duktig! Jag blir så stolt!!
Trevlig kväll då!
Tudilu!♥

Bio mys.



Idag är det söndag och nu vet hur mycket jag hatar söndagar.... fast den här söndagen känns ganska ok. Jag har bestämt bio med flickorna. Japp ni läste rätt. Flickorna. Evelina ska få gå på sitt första bio besök. Förstår ni lyckan hos den lilla bönan när hon förstod att hon skulle få följa med? Oj oj oj... Va roligt. :-)

Farmor ska följa med som backup. R, honom lämnar vi hemma hos alla djuren.

 

So long!


I soffan.

Har intagit sittande soffläge. På ena sidan har jag R (som inte mår så värst mycket bättre) och på andra sidan har jag Mimsan. Flickorna ligger till sängs och sover. Dom va trötta nu ikväll efter lite kalastimmar, middag och lördagsgodis. Det sist nämnda är också det viktigaste!
Vet ni hur mycket jag längtar efter våren och sommaren idag? Bara kunna stoppa ner fötterna i tofflorna och sätta sig ute o njuta av den värmande solen. Jag längtar också efter att åka ner till mamma och pappa i skärgården. Njuta av sol, bad och grillad mat. Umgås och dela några flaskor vin :-)
Jag vill ha en LÅNG sommar, med mycket bad, sol, utflykter osv. Det är välbehövligt nu snart känner jag!
Vill ni veta en sak till? Om en vecka möter jag upp mamma och pappa. :-D Japp, jag åker hela vägen in till stan för att möta dom på stationen inne i stan och kör hem dom till Haga. Ha ha. SÅ mycket saknar jag dom!
Nu är det snart dax för Mellon. Ni tittar väl idag? Jag funderar på att "slå vad" med R.. Satans surt om jag förlorar bara!:-)

Jag blir så TRÖTT!!!!

Nu är det inte mycket bra jag skriver här i bloggen. Efter sol kommer regn... eller hur fasen va det nu igen?
Jag är inte helt frisk, men nog har jag varit sämre i mina dar. Flickorna är helt ok nu vilket är riktigt skönt. Men idag va jag tvungen att åka upp till Oxelösund o hämta R som va dålig. Han har sovit sen dess... Fy fan vad det här suger!! Jag kan INTE med ord beskriva hur jävla trött jag är på alla dessa jävla sjukdomar som infinner sig efter
varandra HELA JÄVLA TIDEN!!!!! Tredje helgen nu som kommer bli skit! Så jävla roligt........
Jag hatar, hatar hatar det här!!!

Inte helt bra.

Näää, det va seg draget det här. Igår kom jag iaf iväg till vårdcentralen. Jag fick hostmedicin och det konstaterades att jag åkt på något virus. Alltså ingenting dom gör något åt. Jag ska äta feber nedsättande så ofta jag kan enligt doseringsreglerna och bara vänta. Fy fan vad underbart... Just nu sitter jag här och fryser. Som vanligt sista tiden. Halsen gör ONT eftersom jag hostar som en bäng mer eller mindre hela dagarna. MEN jag ska inte bara klaga. Jag är glad att flickorna är friska. :-)
Mamma och pappa har jag inte hört något ifrån sen i lördags. Fuck vad jag saknar dom. Ha ha. Jämt när jag tittar på klockan räknar jag vad klockan är hos dom. Jag funderar på vad dom gör just då, när jag tänker på dom. Tänker dom på mig? Dom får gärna ta o höra av sig... Typ imorn. Gärna. Jag saknar dom. Nu. Hela tiden. Fy fan. Om 11 dagar. Usch. Long time no see. Miss much, love much!

Feber.

Alltså jag borde väl inte skriva att tjejerna verkar må bättre, det är säkert för stunden bara. För varje eftermiddag/kväll har det blivit bakslag som heter duga. Jag hade också feber från och till hela dagen igår... Imorse när jag vakna vid 7 hade jag 38.4. Hur länge är det normalt att ha feber egentligen? Jag har haft min sen i torsdags kväll. Plus att jag fått världens jävla hosta...:-(
Inget kalas vart de idag... Tråkigt som fan. Vi har haft två riktigt tråkiga helger på rad. Hoppas på en bra helg nästa helg.

promenad.

Vi tog oss en liten promenad jag och flickorna... lite frisk luft kan behövas och då passar man på när solen skiner!
Nathalie gömde sig... Hmm, vart kan hon vara :-)
Evelina skulle bära med sig den minsta pinnen hon hittade...

Evelina ville vara med på bild med mamma... Men den stora är lögn i helvete...:-)

Ny fryser jag så in i helvete.

Lördag.

Lördag idag och helgen är här. Vi har ätit en mysig frukost i soffan och tittat på Beverlyhills chihuahua 2. Jätte mysiga filmer som barnen uppskattar. Annars idag ska R hjälpa sin far att slänga skräp, sen ska vi ett varv in till stan för att tända lite ljus. Lördagen i sig blir nog ganska så lugn. Vi ska laga lite mat och jag ska försöka baka lite...
Nathalie är pigg och kry idag medans Evelina har varit ganska så hängig. Hon har det jobbigt med nästäppan, snuttan.
Jag själv känner mig mer mänsklig idag. Jag dog lite grann igår kväll. Mimmi o jag va ute på en promenad vid åtta snåret, efter det va ju tvungen att ta ett värmande bad( som inte alls värmde). Jag frös och skakade som ett löv och hela kroppen värkte. 38.4 i feber. La mig på soffan, hade pyjamas byxor, 2 tröjor, raggsockor, 2 fleecéfiltar och ett duntäcke och jag frös som en tok... Det fick bli två tabletter och efter någon timme gick febern ner. Men den hann komma upp i 39.4 innan den sjönk. Och skapliga svettningar jag fick när febern gick ner... Fiiii fan. Hela jag vart precis fuktig och kladdig. Usch vad jag hatar att vara sjuk.
Men, än så länge känner jag mig piggare idag. :-)
Ikväll blir det Mellon andra chansen choklart. Vad gör ni en dag som denna?

Fredag och eftermiddag.

Nu är jag skaplig igen.. Skapliga febertoppar snackar vi här. Jag är en av dom som ALDRIG får feber när jag är förkyld. Men nu bara, pang bom! Proppa i mig lite tabletter imorse.. Efter typ 2 timmar i stan kom febern smygande. Det känns så väl. Öm i kroppen, värk i svanken (vet inte varför men alltid samma sak) ögonen kan jag knappt ha öppna. Humöret sviktar... Jag känner mig skit trevlig när jag har feber. (INTE) Usch...Folk som jag alltid annars är jätte trevlig och glad imot och som jag brukar handla utav, ja dom tycker nog att jag är världens mest tjuriga och otrevliga människa. Haha... Va tvungen att ta en sväng till beeeep butiken, där vart de lite dricka och även 2 tabletter av olika sorter när jag kom till bilen. Så efter ett varmt bad med flickorna känner jag mig skaplig. Jag är en sån människa som inte tillåter mig själv att ligga och va dålig. Jag hatar det!! Istället knaprar jag tabletter som en jävla Iprentorsk och låter mig själv dö lite granna när barnen somnat på kvällen. Imorn hoppas jag på NADA feber (kanske inte omöjligt till kvällen redan, tack) så jag kan baka, baka liten kaka till på söndag. Min andra hälft (bokstavligt talat) fyller ju år på måndag. Hela 28 år. (gubbe) ;-P
Just det.. Vet nu även vart jag ska sätta nästa tatuering. :-D Eller det blir 2 stycken, ganska nära varandra. Det är bara att spara, spara, spara :-)


The tatto är lite röd nu. Svider lite gör det med.. Fy vad ynklig jag känner mig.

Btw... Ni ser ringen va?! ;-P


Välkommen fredag!

Äntligen helg. Gud så skönt... Få vara hemma hela familjen igen. Barnen mår bättre idag, Evelina är ytte-pytte lite gnällig, men det är nog för att hon har ont i halsen. Nathalie är pigg och är precis som vanligt förutom lite hostig. Skönt! Jag därimot har haft en och annan febertopp i natt, det har väl inte direkt varit någon höjdare... Men, det finns ju ingenting inte lite piller kan göra. :-) Nu känner jag mig bättre men med tanke på mitt utseende kan man tro att jag haft 7 svåra år. Usch fy fan....
Just det, minns ni att jag skrev att jag skulle göra något speciellt igår kväll? Det gjorde jag också...
Och här har ni resultatet
Jag va inne hos grabbarna på Lucky 7 för att föreviga flickornas namn på min underarm. Namnen är ganska långa så jag valde att sätta båda namnen på vänster underarm. Valde även en stil som har lite krullidutter men som ändå ska vara lätt att läsa. Och till den som frågar vad det står.. Ja, då blir svaret - LÄS!! :-)
Vart iaf super nöjd... Men det gör mersmak. Funderar på vad jag ska göra nästa gång. Redan :-)
Nähä.. Vi ska fixa till oss lite och sen måste vi till stan o handla. Gud så roligt... Helst när man mår såhär.

Soffläge.

Soffläge är min melodi. Ja... iaf idag. Annars brukar jag ju vara ute med ett stycke hund vid den här tiden. Men inte idag. Mimsan har beslutat att de vart soffläge och nu ligger hon som en luddig liten kringla i fleecefilten och sover. Sötnosan :-)
Hostan håller i sig och värken i kroppen känns av. Är ganska frusen också fast jag tagit patent på den andra filten här i soffan OCH har massa kläder på mig. Imorn blir säkert toppen. Kidsen får ta hand om mig imorn.
Pratade nyss med mor och far. Dom hade luskat reda på att min kära morbror och hans Annika OCKSÅ ska åker till Thailand nu ikväll vid 23. Haha.. :-)
För att dra en historia kort - Lasse sa att dom skulle åka till L.A till mamma och pappa. Idag körde han ner mamma och pappa till stationen och när mamma och pappa fråga ut honom om dom syntes i Thailand flinade han bara o sa "Nej det gör vi nog inte.. " Mamma fråga " ni skulle flyga vid 20 va?" "Nej det har blivit försenat till 23" svara Lasse. Mamma och pappa är så JÄVLA nyfikna så det första dom gör när dom kommer till Arlanda (dom bor vid gate 5, typ) så gick dom till någon tjej i informationen och bad henne kolla upp vilka plan som egentligen skulle flyga 20.00 och nu va försenat till ca 23. BINGO! Bara ett plan, ett som ska till Phuket. Haha BUSTED! :-D Så jävla roligt! Hur nyfikna får man vara???:-)
Så nu när jag prata med mamma och pappa stod dom och prata med Lasse och Annika på terminalen. Dom kommer bo ca 3km från mamma och pappa. Åh va roligt dom kommer ha! Genast vart jag lugnare :-D
Trevlig kväll på er!

Vilken torsdag.

Helgen närmar sig och jag har mer eller mindre 2 sjuka barn. Evelina kräktes inget mer igår men hon va fruktansvärt hängig igår kväll och hade feber. Nathalie är inte heller helt kry idag... Hon sitter inne i sin puff med filten om sig. Små skruttar...  Tycker så synd om mina flickor när det blir såhär. Men jag kan inte säga att jag är förvånad... Igår kväll började min hals "retas" lite och efter det har jag blivit hostig. Kroppen ömmar lite också. Hmm... ska det behöva bli en helg där vi ligger nerbäddade allihop? Hoppas inte... Det är ju "bara" torsdag och kanske är feber osv borta imorn. Vi får hoppas!
Annars om dagen då..
Jo den är väl sådär. Vädret kunde ju ha varit bättre. Vad sägs som sol och plusgrader? Det är aldrig fel.  Mitt hjärta känns tomt också. Mamma och pappa åker upp till Stockholm idag. Om 45 min ska dom vara nere på station. Jag hoppas det går bra för dom. Imorn flyger dom till Thailand.
Mm.. Thailand. Om man endå fått åka dit. Vet ni vad som känns värst? Att jag alltid sagt att vi ska dit tillsammans första gången. Första gången skulle vi uppleva Thailand TILLSAMMANS! Nu blir det inte så och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte va besviken. Det är inte det att jag aldrig är nöjd... Jag va utomlands i december och det va underbart. Men jag skulle ju åka till Thailand med mamma och pappa första gången. Suck....
MEN, mamma och pappa är värda det här. Jag vet hur JÄVLA länge dom väntat på den här resan. Och av olika anledningar har dom fått vara hemma. Men nu så... Äntligen ska dom få åka iväg på sin drömresa. Så lyckliga dom kommer vara imorn. Förstå förväntningarna när dom får sätta sig på planet? Förstå förväntingarna när dom ska gå in för landning? Förstå värmen? Släktingar till mig bor på hotellet som ligger på andra sidan av vägen mot pappas och mammas hotell... Dom hade 43 grader varmt. Förstår ni skillnaden mot här? FYRTIOTRE grader VARMT?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag skulle lätt byta. LÄTT!!
Buhu... jag sitter här och verkligen vill se det positivia i det här. Hur jävla skönt och underbart dom kommer ha det. Men hela tiden tränger sig mina jobbiga känslor fram. Hur MYCKET jag kommer sakna dom. Hur tomt det ska bli i 2 veckor. Paniken över hur långt bort dom är. Paniken att inte veta att det bara tar en kvart att åka till dom eller för dom att ta sig hit om jag behöver dom. Inatt vakna jag flera ggr...Jag är orolig. Jag har lite smått panik. 2 veckor är lång tid. Jag har aldrig varit utan dom i 2 veckor. Jag tänker på dom MINST varje kvart. Det är inte det att jag inte önskar dom det här... Jag är bara så jävla orolig.

Älskade pappa sommaren 2010.
Älskade mamma och Nattis sommaren 2010.




Varför jag HATAR vintern???

Jag hatar det. Jag HATAR det!! JAG HATAR DET!!!!!!!!!!!!!!!!!! HATAR!!!!!!!
Nu vill jag att dom förbannade minusgraderna ska bli plusgrader. Jag vill att snön ska töa bort, fort som fan, så vi istället kan få en underbart grön, mjuk och härlig gräsmatta!! Och vet ni vad jag vill mer?? Att alla JÄVLA sjukdomar ska ta slut!!! För säkert sjunde gången den här jävla vintern kräks Evelina. Fy fan vad jag hatar det här!!!
TUR att jag inte fick jobba den här veckan... Det hade varit skit roligt att få vara hemma och VABA IGEN!!!!!!!
Jag är så jävla less på den här årstiden nu så jag mår illa!!!!!!!!!!
Jag hoppas att Evelina är den enda i familjen som blir sjuk. Jag ORKAR inte att det ska börja gå runt igen! Buhu... jag gråter snart!:-(
Som vanligt är det bara att torka, tvätta och trösta som är den enda medicinen för denna sjukdom.
Jag hoppas det är grönt imorn. Imorn ska jag nämligen göra en sak som inte ens min andra hälft vet om.

RSS 2.0