stressmage....

Alltså jag stressar inte så jätte mycket tycker inte jag själv... Men visst, sen tänker jag efter att visst försöker jag klämma in så mycket saker som möjligt på en dag. Jag försöker få dagarna fyllda med saker för att jag har så svårt att koppla av och bara "vara"...
Det har slutat med att jag fått jätte ont i magen (precis som jag hade för 2 år sen när jag fått Evelina). Vakna i natt av att jag mådde lite illa.. det brukar oftast gå över om jag sover en liten stund. Och oftast kommer det när jag ätit mycket eller för onyttigt. Jag vakna igen efter ca 30min med kramper i övre delen av magen. Det går liksom som ett band, format som en båge rakt över magen längst upp. Jag kräktes och sen har värken suttit kvar. Först va jag nära på att börja tjuta, för jag antog att jag va magsjuk - IGEN!! Men sen har jag pratat med min chef på jobbet, våran skiftledare, mamma och 1177. Troligtvis magsår.
Bör inte äta för fet mat, inte för stark.
Nej tack, kan jag äta alls blir jag glad. Idag har jag druckit cola utan kolsyra, ätit en bit vitt bröd med lite smör. Sen åt jag nästa gång vid 17.30 - en liten slev makaroner och 2 köttbullar. Sen är jag mätt och har ont i magen. Ont i magen har jag haft hela dagen iofs....
skit roligt. Haha...
Nåja, behöver inte vara rädd att smitta någon. Och inte behöver jag vara hemma från jobbet heller. Skönt!! :-)

Imorn är det julafton.

Jag är som ett barn. Jag längtar inte efter några julklappar till mig själv dock, lite ovanligt för att vara jag:-)
Därimot är jag förväntansfull över att få se barnens reaktioner när dom kommer öppna paket efter paket efter paket efter paker efter paket efter paket efter pak... ja ni fattar :-)
Idag fixade jag mig ett liet svart fodral som är super tjusigt! :-) Jag va på bolaget och handla det sista i drickväg. Och sen vart det en sväng till Bauhaus för att köpa gran o det sista till den. Det fick bli en... hmm... fin gran. 400,- för den, hoppas barren sitter kvar till annandagen iaf. Sen vart det en ny julgransfot, skitsmidig, för 300,- och en julgransmatta för typ 40,-. Ha ha :-)
I skrivande stund är klockan alldeles snart tolv och jag är jätte trött. Faktiskt...
God natt! Och gooood jul :-)

dålig update...

Förra veckan fick jag gå hem från jobbet. Jag va riktigt glad att jag klara mig så pass bra som jag gjorde. Om det va riktig magsjuka eller ej som jag åkte på vet jag inte. Tråkigt som fan, hann jobba en dag efter semestern. Den här veckan va det Evelinas tur... Hon börja kräkas på morgonen vid 8.00, sista gången vid 10.30. Sen vart hon pigg som en nötkärna och det va full rulle på systrarna Larsson.
Men så dålig hon va mellan 8-10.30. Kände inte igen henne... Hon prata inte alls och mellan varven hulka hon som bara den. Hon är så tapper min lilla flicka... Ögonen va helt glansiga och hon va likblek. Och efter hon käkts ryser hon är säger "bläää". Nathalie - när hon blir magsjuk, ja hon vrålar o tjuter som en stucken gris. Hon spyr för att hon spyr varje gång, och så blir hon jätte ledsen! Hon va duktig och höll sig på bra avstånd från Evelina... Jag hoppas att Rikard och Nathalie får hålla sig friska till efter nyår. Ja, helst till någon vecka efter nyår eftersom vi ska upp till stockholm nyårsdagen.
OM dom får klara sig helt och hållet från magsjuka den här vintern, ja då blir jag riktigt lycklig!!
Jag ska städa här hemma... 2 dagar kvar till julafton så jag har lite att pilla med. Jag har inte riktigt bestämt mig om det blir våran gamla plastgran i år eller om jag ska gasa in till stan imorn o köpa en riktigt.
Vi får se... :-)
Alla julklappar är klara. Mamma o Kickan handlar maten till julafton idag. Vi blir ett gäng... 8 vuxna, 3 barn, en hund och 2 katter. Mysigt :-)

Hemma och helg.

Då va det återigen helg och vi har kommit hem från semestern. Vi va hemma någong gång vid halv 2 natten måndagen till tisdagen. Veckan på Fuerteventura va toppen! Hotellet va toppen, maten va jätte bra och resan hem gick mycket smidigt! Resan ner gick inte jätte bra... Vi skulle flyga kl.8.30 måndag morgon men kom inte iväg fören 12.30 pga förseningar som berodde på strejken som pågått nere i Spanien. Flygresan tog ca 7 timmar för vi fick hade motvind och fick landa i Portugal för att tanka. Nere på Fuerteventura och vid hotellet ungefär 21.00 deras tid, alltså 22.00 våran svensktid. Det vart en  lång dag och vi somna gott på hotellet efter att vi packat upp och fixat lite. Dagen efter fick vi börja njuta av våran semester ist. Det vart frukost vid 9.30, sen poolen, lunch vid 13.30, en sväng på stan eller promenad till stranden, en par timmar vid poolen och vid 19.00 vart det mat. Efter maten en sväng på stan och någon timme vid baren/lekplatsen. Sen va det natti natti :-)
Skönt med all inclusive!! Vill aldrig åka iväg utan det! Så jädra smidigt när man har barn, eftersom det alltid finns dricka och typ mackor, bullar, snacks osv... Barnen älska semestern även om flygningen vart lite långdragen. Men så mysigt vi haft och sällskapet va toppen. :-)
Lilla Alex ska föresten vara hos oss imorn som det ser ut nu... Dennis och Lisa ska på bröllop och då ska vi vara barnvakt. Haha, kan bli intressant och se om man någonsin skulle kunna tänka sig att vara trebarnsmor eller ej...;-P
Nu ska vi titta på film.
Slänger in lite bilder från semestern...
Nattis o Evve, första dagen vid poolen.
Evve i bubbelpoolen.
Evven, hon  punktera bollen.
Nattis i bubbelpoolen.
Den helt underbart fina stranden.
Lilla sötnöten Alex.
Rille, Nattis o Evve i bubbelpoolen.
Evvan o jag.
Vårat fina hotell.
Tjejerna äter "spökchips" vid lekplatsen. (lekplatsen låg precis vid baren)
Nattis smulan.
En helt underbar semester hade vi. Men det är lika skönt att komma hem varje gång. Helst till det här...

Idag drar vi...

Det finns risk att jag inte hinner skriva senare idag. För idag åker vi ju faktiskt till Arlanda, vi kommer bo på ett hotell mellan terminal 4 o 5 och reser vidare till Fuerteventura på måndag morgon 8.30.
Jag borde väl sova... Men jag är lite rädd för att resefebern och seperationsångesten börjar sätta in. Jag blir nervös när jag ska åka iväg och inte vet hur någonting kommer fungera. Hur är väder? Kommer flyget iväg som det är tänkt? Kommer allting flyta på? Har jag fått med allt? Hur kommer det gå med tjejerna? Självklart försöker jag tänka positiva tankar om ALLTING!! OM nu inte flyget kommer iväg som det ska sitter vi ju inte i sjön, vi är ju på Arlanda som ligger i Stockholm, dom det i sin tur bara är några timmarfrån den gatan vi bor på. OCH om jag inte fått med allting är det säkert sånt jag kommer på under resans gång och kanske kan kompletera på vägen UPP till arlanda.
Och visst, när jag lugnat mig så pass, DÅ kommer seperationsångesten. Ångesten att åka ifrån mitt hem- som jag älskar så mycket, här trivs jag ju så bra. Resa ifrån min säng (kanske skulle ja ta med egen kudde). Resa ifrån katter och resa ifrån allting som jag både vet vart jag har och hur det fungerar. Resa ifrån vänner, familj och jobb. Nää fy tusan. Det bara knyter sig i magen. Jag gillar inte den här känslan alls! Vet ni hur jag tänker?? Att det är ju bara en semester, en vecka. Sen är jag hemma igen!! Låter det inte toppen? Mitt tanke sätt alltså?
Borde jag inte känna som normala människor gör, t.ex - Fyyyy fan, äntligen semester! En vecka i ett mini paradis med sol, värme och bad! Gå till dukat bord och buffé varje dag, och bara lämna skiten när man är klar.
Vad är det för fel på mig? Slappna av människa! Jooorå, jag tänkte så. Mellan varven. Tills jag inser att jag ska någonstans där jag aldrig varit. Ett ställa som ligger LÅNGT hemifrån och jag har ingen aning om vart något finns eller hur det funkar.
Nej ni, önska mig en trevlig resa nu!! Adios Amigos!!

återigen lördag.

Jag har varit borta ett tag. Åkte på förkylning o gick in för att kurera mig till imorn när vi åker upp till Arlanda. Snuvan sitter kvar men annars känner jag mig ganska kry. Hatar att vara sjuk!!! HATAR!!!
Igår fyllde min kära bror år... Hela 34, eller hur? :-)
Det vart kalajs, och OJ vad klockan springer iväg. Gissa om vi vart snopna när klockan va straxt innan 22 när vi skulle packa in oss i bilen.
Nathalie älskar att leka med sin jämnårige kusin John, och så bra dom leker!! :-) Dom har verkligen super roligt! Evelina är mest med dom vuxna och med lilla Jack. Stackars Evve, hon har hamnat mitt i liksom. Nathalie o John har varandra. Och sen när vi ses hemma hos oss ja då är Jack och Alexander lika gamla.
Evelina lyckades även bli hängades ner i Fia (kaninens) bur, hon stod på näsan ner över kanten men med fötterna utanför.. Och det såg så jävla roligt ut! Jag kunde inte låta bli att skratta, ja ingen annan heller. Evelina tyckte dock inte att de va lika roligt :-)
Kameran kom jag ihåg, så jag ska se om jag har något kort att slänga upp....
Gullungen Jack. (som jag också är stolt gudmor till)

Evelina-fina o jag hemma i köker innan vi åkte.
De va dom bra korten jag hade... Cattis har några roliga. ;-)

RSS 2.0