Kastrering och vaccinering.

Jaha då har det varit veterinären hela dagen.
Nemo hade sönder en ny ljusstake för mig imorse vid frukost tid. Fyyyy fan vad arg jag blev. Man kan tro att han gör det med FLIT!! Jag förbannade honom och sa att han skulle till veterinären o kastreras just IDAG bara för att han hade sönder den... Fy vad jag ångrar mig nu när han kommit hem, kul lös, ynklig och helt mammig. Min lilla kisse... :-(
Bredvid mig nu ligger Mimsan och tittar på Bondgården med resten av familjen. Hon vart vaccinerad idag... Fick mängdrabatt så då passade jag på. Det va ju endå dax, men nu är det inte fören om ett år igen. Mimsan va jätte duktig och OJ så glad hon vart när hon fick följa med o hämta Nemo. Sötnosarna.
Mina barn leker med dockorna på golvet nedanför oss.
Jag blir så varm i hjärtat, jag blir så glad när jag ser och tänker på min lilla familj. Jag älskar dom så mycket!
Vad vore livet utan dom? Ingenting... Jag vill aldrig vara utan dom.
Flickornas senaste syskonkort. MINA fina flickor. MINA älsklingar!!
Mimmi lyssnar efter flickorna.
Mimsan.. helt klart världens sötaste hund!!! Och jag titulerar mig som STOLT ägare!

Söndag hela dagen.

När det kommer till söndagar så vet i fan vad som gått snett. Är den dagen till BARA för att ha tråkigt?? Långa är dom också, söndagarna. Jag har städat badrummet, tvättat, varit ute med hunden, fixat med lunch, frukost och fruktstunder men dagen går SÅÅÅÅÅ SAKTA iaf. Usch... det är något med mig och söndagar. Egentligen borde jag se till att ALLTID ha söndagen fullbokad. Igår hade jag en sådan dag. Flickorna och jag åkte in till Maxihuset där vi tog död på några timmar. Några slantar fattigare också vart jag... Men det vet man ju innan man åker dit. :-)
Sen kom vi hem, fixade till oss lite och åkte in till min kära mor och far som hade "avskedsmiddag". Det låter ju det också... På torsdag åker dom upp till hotellet vid Arlanda och på fredag flyger dom till Thailand. 2 veckor ska dom vara borta. Om jag tycker det är fuskigt??? JA!!! Om jag kommer sakna dom?? Nej. Jo... klart som FAN jag kommer sakna dom. Jag har fått förtroendet att ta hand om mammas alla blommor (och det vill inte säga några) och  fixa med posten. Det borde väl inte vara så svårt? :-) När dom kommer hem, en lördag, då står jag där på centralen och välkomnar dom hem med öppen famn! Hi hi :-)
Ja... suck och stön för den här söndagen. Den tråkigaste jag haft på länge. Jag borde ha sparat shoppingen till idag.

Sitter i sängen.

Full rulle.
Ja, imorse gick det inte riktigt som jag tänkt... jag hittade inte min plånbok vilket gjorde hela morgon lite stressad. Tanken va att jag skulle handla direkt efter jobbet. (vilket jag iofs gjorde ändå, tack vare pappa:-)) Men hur som kunde jag inte hitta min plånbok någonstans... Ingen plånbok hur mycket jag än letade. Alltså ibland är jag snurrig så jag tittade till och med i kattlådan, skafferiet OCH kylskåp. Men nej... Nada. Jag lämna Mimmi hos farmor och barnen på dagis sen va jag tvungen att åka till jobbet. Lite senare idag gick K upp och leta efter min plånbok och hon hade precis gett upp och skulle åka hem när hon hittade den!!! I lådan, längst ner i byrån i hallen. Bland alla ljus osv... Vem som lagt den där?? Det finns bara EN som plockar "iordning" på saker och lägger dom i lådor, skåp osv... Evelina. Tack snälla barn ;-P
Jaja, nu har den kommit rätt och det är skönt.
jag har haft middag med Mamma och Kickan ikväll. Jag gjorde plankstek och även en efterrätt med honungsgrädde, massa olika frukter, nougatkex och till det en kaffe drink. Gott :-)
Sen vart det mest babbel, flickorna kom inte i säng fören klockan va närmre nio och nu ligger även jag i sängen med ett stycke liten hund och en kåt katt. På måndag ska KF kastreras. Och det ska bli SÅ JÄVLA SKÖNT!!!!! Han bara gapar och skriker nu  OCH han är lite väl kär i Mimmi... Jag är glad om vi slipper kattvalpar.
Nu ska jag gosa ner mig bland täcken, kuddar katter och hundar.
Sov gott sen!
(btw. R är på afterwork)

Trött.

Idag känner jag mig helt slut. Imorn börjar jag jobba 6.00, och bara tanken på det för mig om möjligt ännu mer trött...
Nathalie har inte somnat än och jag blir idiot. Varför??? Varför har hon blivit såhär? Neeeeej, det har inte med hunden att göra för det börja innan hon flytta hit.
Usch... tacka vet jag barn som somnar vid 19 och sover till morgonen. Måste jag inse nu att Nathalie kanske behöver vara uppe till 20 snåret innan jag kan lägga henne??? Usch o fy igen. Jag som älskar den där tiden på kvällarna när barnen sover gott i sina sänger och vi (R o jag) kan göra lite som vi vill.
Idag va vi till IKEA en sväng med mamma och pappa. Alltid lika trevligt....:-)
När vi kom hem hann jag nätt och jämnt in med ett barn från bilen så kom Cattis, John och Jack. Trevligt med lite fika gäster! Barnen lekte lite och en fika vart det.
Nu ikväll här Janne och Kickan varit här. Och sen har vi mest försökt få barn att sova.
Jaa... det är våran dag det.

Bästa vänner.


Visst är det fint med bästa vänner? Alla borde ha en bästa vän. Jag har flera som jag vågar kalla för mina bästa vänner. Underbart. Här hemma är det också två stycken som funnit varandra. Sover dom inte tätt ihop slingrade i Mimmis "tygbur", ligger dom och slappar på soffan. Sötnosar :-)

Våran 6 månaders kisse Nemo och hans bästa vän, tikvalpen Mimmi på 9 veckor.





Ett stycke vit dunboll har hittat hit.




Ja vad ska jag egentligen säga? Cattis känner mig?!! :-)

Sedan vi gjorde oss av med våran Diesel tror jag inte det gått en enda dag utan att jag tänkt på honom. Jag vet inte hur många ggr jag haft tanken på att åka o hälsa på "våran" lilla blå men jag har inte vågat. Jag får en klump i halsen bara vid tanken att få se honom igen och hjärtat gör ont. Nää, jag skulle bara gråta floder och vilja ta med honom hem. Mer underbar hund får man leta efter...

R har sagt säkert minst en gång varje vecka att det va dumt att vi gjorde oss av med honom. Jag likaså... Nathalie.. ja hon pratat om honom som om han fortfarande vore våran. På dagis, på hennes nya tavla på hennes nya avdelning (tavlan gjordes för mindre än 1 månad sedan) är hennes favoriter - det hon tycker mest om här i världen, hennes lilla syster Evelina och Diesel.
Idag gjorde vi slag i saken som vi pratat om fram och tillbaka en tid nu...
Vi hämtade hem en liten Mimmi. Dock ingen sheltie, utan en liten blandis. Det är bara att inse att en hund av "collie" typ blir lite lätt stressad i en barnfamilj. (nej, våra barn är inga huliganer) Utan jag tror collien i sig är så. Svårt att koppla av liksom när det är bus, stoj och stim.
Våran lilla vovve är iaf 9 veckor.
Och helt underbar med barnen, än så länge. Hon bara lufsar runt, pussar på barnen, tar någon napp om hin hittar en och till sist lägger hon sig bara o sover, rätt upp och ner. Hon kan verkligen koppla av!! Nu ligger hon och sover på soffan här hos mig och är bara jätte gulligt :-)
Så familjen gick från 5 till 6 innan jul, och nu till 7. Men här stannar vi nog. haha :-)

Känns så jävla bra att vara med hund igen, även om det krävs en del jobb!
Det är nog bara att inse, vi vill inte vara utan.



Nemo vart överlycklig och har inte lämnat Mimmi ensam en enda minut.. :-)
 


En underbar helg.



Igår hade vi det jätte mysigt. Tända ljus och Mellon, till det god dicka med en gnutta alkohol och så ostbricka. Efter mellon vart det film mys i soffan med en spinnande kisse på magen. Med huvudet i R's knä och en skapligt dålig film så ptja, jag somna till någon gång eller två. Och vad gör inte R då för att testa mig?? Jo, ställer massa frågor om filmen, funderingar och sådär. Som jag måste svara på, så gott jag kan... Haha.. luring. ;-P 

Idag har vi haft en mysig frukost. Jag har hunnit städa lite lagom sådär och nu tittar barnen på Mamma Mu och Kråkan i Nattas säng.
Mormor har vi ringt hit och R o jag ska ge oss iväg på en liten tripp. Vi får se hur det går...

Jag lovar iaf, den här helgen kan bara bli bättre, och OJ vilken helg det blir då!!!! :-)


Lots of love!

Lördag kväll.



Idag har vi haft en "full" dag. Nathalie och jag har varit iväg till Thomas och hästarna. Jätte mysigt om än lite kallt... :-)
Nathalie red (läs: satt på några steg) Moa och Lady. Moa går alldeles för mycket och alldeles för fort medan Lady helst inte går alls. Haha :-)

Efter det åkte vi hem. Vi tog oss en varmt bad och sen har jag lagat mat, tjejerna har tittat på film och ritat.
Nu har vi fixat iordning efter middagen, flickorna har fått sitt lördagsgodis och vi ska mysa lite i soffan innan det är dax för kidsen att sova och R o jag ska inta soffan för Mellon och diverse tillhörigheter :-)


Hoppas ni har en trevlig lördag!!

En fredag.



Idag har det inte varit vilken fredag som helst utan första gången för Nathalie hos frisören. Jag hade ju självklart inte med mig kameran dit, men knäppte lite bilder med mobilen och sen tog jag kort när vi kom hem. Hon va super duktig. Och så fin hon vart!! Men så "stor" hon vart på en gång. Smulan :-)
Efter fick lilla damen bestämma vart vi skulle fika eller luncha och som alltid vart det donken. haha :-)
Jag drack en latte där. KORS I TAKET!!! :-)
Jag va kaffe sugen så vad hade jag för val?  Kanske börjar jag lära mig...

Min fina tjej :-)




Liten ville också vara med :-)



sen spåra det ur... men de är ju fredag.
        


Nu sitter jag i soffan och tittar på reprisen av Sveriges mästerkock. :-) Sen ska jag slänga mig i badet en liten stund. Passade på att ladda upp för helgen när vi ändå va i stan. Imorn blir det fläskfilé á la Carro (Kickan) till middag, ost och kex bricka till Mellon och lördagsgodis choklart :-) Mitt bubbel ligger redan på kylning... ;-P

Har även bokat tid för något roligt idag. Bilder kommer efter att det upplevts :-)

Att jobba eller inte jobba, det är frågan.



Idag vart det utan jobb. Flickorna fick gå till dagis några timmar. Det behövde dom. Imorn får jag därimot jobba. kan ju hålla tummarna att man får jobba fredag också.

R är hemma. Sjuk... Han ligger i sängen och är mer eller mindre död. Roligt. Bara han inte smittar oss. Jag vill INTE bli sjuk igen! Nu får det vara nog.
Flickorna fick en ny varsin fönsterlampa idag. Båda har haft jätte söta, i glas, tidigare. Tyvärr får man räkna med lite "svinn" när man skaffat katt. Helst om katten lider av sjukdomar som gör den hyperaktiv... att katten sen ramlar ihop och verkar död hör också till sjukdomen.
Nåja.. Nya lampor á 49,- hos Classe är ju perfekt. Hela lampan (typ) är av plast vilket gör det ännu bättre. OCH sen fanns den i rosa, en perfekt färg för ett flickrum, ja då kan man helt enkelt inte låta bli. :-)


Nu sitter jag här, ska leta upp lite blanketter som jag ska tvinga min älskade pappa att skriva ut.
Ikväll blir det träning. Fint som faen :-)

Så vart det inget idag heller.


Så vart det inget jobb idag heller. För lite pall...
Vad roligt det känns. Verkligen... :-(
Jag hatar att vara hemma. (missförstå mig rätt) Jag älskar att vara hemma med min familj kvällar/helger men måndag-fredag då vill jag vara på jobbet och tjäna pengar. Pengar, Pengar och PENGAR! Jag är riktigt pengakåt och kunde jag få fatt i extraknäck och tjäna lite extra kosing skulle jag lätt göra det. ;-P


Nåja.. Dagen har inte varit på topp, som ni säkert förstår. Från att hoppas att man skulle få jobba den här veckan så pjoff, va den bra känslan borta. Nu sitter jag återigen hemma och känner mig som en börda. Jag HATAR det!! Jag har gråtit och brytit ihop idag. Pratat med R och tror nu att jag kommit in i lite andra banor. Min mamma ska komma hit en liten sväng och tro mig, det behövs. Huvudet bankar, tankarna snurrar och jag känner att jag kan börja gråta för minsta lilla. Jag orkar inte ha det såhär, att inte veta från dag till dag om man ska vara hemma eller inte. Det kanske inte verkar som jag tar det så hårt, men tro mig, det gör jag.... Det är som jag drar på ett stort lass hela dagarna och när jag vaknar om nätterna är det de första jag tänker på. Pengar, jobb, framtid. Det blir lite för mycket det här för mig. När kvällarna kommer och barnen sover orkar jag knappt prata för att jag funderar, vrider och vänder på saker och ting, hela dagarna.
Jag måste göra en avstägning i hjärnkontoret nu. Stänga av, rensa ut och börja om. Tänka på allt ljust och bra.
Jag måste det innan huvudet sprängs.

Alla <3 Dag!!

Idag har jag arbetat och slitit. Vi hade ungefär 10 grader i lokalen under förmiddagen. Underbart?? Hell NO!!! Kallt som FAN!! Jaja timmarna pinna på och helt plötsligt va den här dagen också gjord. Sen va jag hem så jag kom sent till dagis... Ändra tiden till mellan 16-16.30 för jag hinnar inte till fyra när jag slutar halv. Ska ju inte behöva köra ihjäl mig... :-)
Alla <3 dag idag. Flickorna fick följa med o handla till pappa R. Det vart ett gulligt kort med en hälsning från oss, choklad och blommor :-)
Jag passade på att köpa en "mini"ros till mig själv. En vit... haha :-) Tjejerna fick en varsin gosig hund med hjärtan :-)
Straxt innan jag skulle lägga flickorna banka det på dörren och vi fick blommor levererade hem. Jag fick en stor bukett med 3 JÄTTE stora röda rosor som doftar helt underbart, med tillhörande kort och flickorna fick varsin stor ros med kort. Så himla sött :-)
Det är deras pappa och min helt underbara pojke som gav oss det. Han vet hur svaga vi flickor är för blommor :-)
Alla fina blommor :-)
Ja, han vet sannerligen vad jag är svag för. Min älskade :-)
Jag slog på stort och gjorde ungsgratinerad fläskfilé med champinjoner o ost och till det kokt potatis. Det blev även vaniljglass och nybakad choklad-kladdkaka. Uppskattat :-)
Idag vill jag ge alla mina nära och kära en tanke och massa kärlek!
Hoppas ni haft en trevlig dag!

Pigg och alert.

Jag har piggnat till efter gårdagens bravader.
Klockan 15.30 va vi inne i stan hos malin och Rickard och deras två barn. Det hanns med ett glas vin och massa babbel innan vi begav oss till Vilbergen för att 1,5 timmes bowling och efter det planka. Det blev tjejerna mot killarna och tyvärr måste jag erkänna att killarna besegra oss ganska så lätt. Vi kom ikapp någon gång eller två, men va inte ens i närheten av vinst. Skit...
När klockan va vid halv åtta, åtta åkte vi hem till R o M igen. Vi lyssnade på musik, babblade, drack vin, babbla ännu mer, drack ännu mer vin käka ostbricka och drack lite till. Klockan hann blir kvart över 2 innan vi åkte därifrån. Med andra ord va det riktigt trevlig!! :-)
Imorse va jag därimot lite sliten av dels den sena tiden (som jag absolut inte är van vid) och sen måste jag väl erkänna allt det goda vinet, groggarna och ciderna. Jag vart inte speciellt dragen, iaf kändes det inte så. Jag kunde stå på båda benen samtidigt och visste vad jag hette. Haha, nej men trotts att man drack mycket vart det endå lugnt.
Minns inte när jag hade så trevligt sist. Varför tar man sig inte tid oftare? Bara bjuda hit någon, laga mat, dricka, babbla spela spel kanske osv.? Att det ska vara så svårt!
Nu kommer mina barn ramla in vilken minut som helst så dom ska jag möta med öppen famn.
Planksteken igår gav mersmak och idag ska vi göra egen här hemma. :-)
Tuddilu!

Lördag.

Idag är det lördag. Det vart en typisk lördagsmorgon med frukost och mys i soffan. Färska frallor levererat till dörren och det säger väl allt? :-) Toppen!
Våra små flickor ska sova borta idag. Nathalie hos farmor och farfar och Evelina hos mormor och morfar.
Själva ska vi iväg till en arbetskamrat till R och hans familj. Jag hoppas självklart på en trevlig kväll :-)
Nu ska jag börja packa till flickorna så dom får med sig alla pinaler som kan tänkas behövas.
Hoppas ni får en trevlig lördag!

Hej mitt Jävla helvete till vinterland!!



Fy fan vad snö!!!!! Jag gråter snart... Vad är det här??? Snö? Va fan ska den vara bra för??? Jag bara undrar?!


Vad ska man hitta på idag? Vara hemma hela dagen för idag är det väl sånt väder då dom brukar tycka att  man ska hålla sig hemma... Eller??
Jag som skulle vilja sola... eller åka till Ikea. Ikea är bra skit. Jag gillar Ikea. Mycket. Fast vilken kärring gör inte det? :-)


Nathalie ropade nyss på mig. Hon hade målat en katt... och vet ni, jag tyckte att de va så himla fint så jag lägger upp bilden här. :-) Man ser verkligen att det är en katt. Hon målar tillomed bättre än mig. :-)


Nehe ni... Ikea hoppas vi nog. Sugen är jag men det får vänta. Vi får se vad det blir av den här dagen.


Gröna fingrar och heminredning.

När det gäller det där med att lägga pengar på saker och ting är jag verkligen en periodare. Haha.
Ibland så är det BARA kläder, kläder, kläder! Just nu tycker jag inte att jag klär i någonting. Jag känner mig alldeles för svullen, ful i kroppen och ptja... ofit, helt enkelt.
Nu därimot vill jag köpa saker till hemmet HELA tiden och fixa/pula hemma. Jag vill att allting ser tipp topp ut hela tiden och plockar/putsar väl snart ihjäl mig. Jobbigt är det, för det är ju inte direkt så att mina barn tar hänsyn till mitt pill, puts och plock. :-)
Mjukisdjur, plastdjur, böcker, lego, dinosaurier stora som Nemo ligger slängda överallt och hullerombuller. Det är helt underbart med barn, är det inte?!;-)
Jaja, hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete och allt sånt där. Barnen får stöka ner hur mkt dom vill...
Har också lagt galet mycket pengar (för att vara jag) på växter sista tiden. Det är ju skitkul. Det är "plättar i luften" här och "hemtrevnad" där. Någon stor "monsterblads-mojäng" i fönstret, orkidé-pinnar (för några blommor är det fan inte) osv... Ha ha :-)
Namnen på växterna är inte sådär super viktiga för mig. Huvudsaken dom lever och är gröna. Grönt är skönt!
Vad jag ville komma fram till? Ingenting... jag kom ut med att jag är periodare bara.

Haha, sötnosar :-)

Idag, eftersom det är så ruggigt, fick flickorna ha sina "one piece" som dom fått av farmor och farfar. Så himla söta. :-D Jag vill också ha!!!!

Sötaste !


Tuffing !


Världens charmigaste !


nervös.

Idag är jag nervös. Ska iväg på en sak för vissa saker håller inte i längden. Jag hoppas att jag har den personligheten jag tror. (ibland är det svårt att veta)
Super tråkigt väder idag. Jag som hoppats på vår i flera dagar nu. Fy satan vilket bakslag.
Igår va det iaf träning på kvällen. Åtta till nio va vi på friskispass. Mamma är inte kry än så det vart jag och svärmor... Det va skit roligt igår. Ett medel pass avverka vi igår. Mycket armhävningar, det känns idag vill jag lova. :-)
Även fast det va jobbigare igår va stegkombinationerna lättare. Jätte roligt. Längtar till nästa onsdag :-)
Nu ska jag leta efter ett recept.
Tackar Cattis för det:-)
Längtar tillbaka till värmen.


Fortfarande hemma.

OCH det är så tråkigt. Det här funkar inte i längden... det vet ju vem som helst. Och jag får panik!!
Jag kan inte med ord beskriva hur mkt hatar det här.

Nattat och klart.

Barnen ligger och sover. R har krupit tar ett avkopplande i badet. Själv sitter jag här och uppdaterar. Myser en hel del med min lilla kisse också. Så fort jag lagt barnen brukar han stjäla min uppmärksamhet på bästa sätt. Gärna ligga nära, nära hels på min bröstkorg och kurra sådär jätte högt och mysigt.
Kalaset  va jätte trevligt idag. Dessvärre kom bara flickorna och jag iväg... R.. erhm, fastnade. :-D
Hur som, super trevligt kalas som alltid. Roligt för barnen att träffas och för oss andra. Och OJ så mycket gott Cattis bakat. Inte så bra kanske... allting jag lyckats gå ner gick jag bombis upp idag. haha :-)
Nu ska jag slappa.

Ny badad Evelina tidigare idag

Nattis och Nemo imorse
Nemo o jag har söndagsmys :-)

Kalas dax.

Vilken tur att vi är friska här hemma. Idag är det kalas och även fast vi pratat om det VARJE dag i flera veckor så vart det jubel, hopp och skrik idag när jag berättade för flickorna att vi skulle till kusin John på kalas efter mellis. Haha :-)
Fin fina presenter har vi köpt och Nathalie har varit med och valt. Hoppas kusinen blir nöjd.
Här hemma har vi nyligen ätit lunch. Älgstek. Det vart faktiskt så gott som jag trodde... Inte för att skryta men kock skulle nog vara något för mig. (om jag har recept)
Om 3 timmar ca ska vi vara på kalas. Idag ska vi TAMEJFAN komma i tid. :-)
Jag tänkte piffa till mig lite och kolla över kläderna. Det är konstigt... vi tjejer ha ingenting att ha på oss, aldrig någonsin.
Flickorna ska snart få bada också.

Bilder och älgJÄVEL

Okej... det blev ingen älg just ikväll. Det blev pizza.... Haha. Det drog ut lite på tiden men jag HOPPAS att älgen går att äta imorn till lunch. Det som skulle ta mellan 2-3 timmar tog 5, FEM!!!!!!!!!!!!!! timmar!!!!
Jä jä... helt ärligt. Jag va sur som en citron förut. Fan liksom, när man för engångsskull tar sig tid och ork att göra något som man ALDRIG någonsin gjort i hela sitt jävla liv, ja då går det åt pepparn. Minst sagt... Jaja, jag R och katterna har provsmakat. Tiger rata köttet direkt. Som om han skulle va kräsen eller vadå? Kattjävel, han kan ju ha sin äckliga råttor då! Nemo vart eld och lågor och skrek sig nästan hes mellan köttbitarna. Rikard tyckte det va gott men att det smaka annorlunda. Tror fan de.. De va ju ingen självdöd gris eller slaktad ko. Det va ju älg. Skogens konung.
Jag tyckte det va gott, köttet va jävligt fint. Hoppas det blir lika gott imorn bara.
Nathalie vart så besviken när hon fick lägga sig utan att ha ätit älg idag. Lilla gumman.. Men jag lovade henne att hon skulle få det till lunch imorn. Och det ska hon få... OM jag så ska ut i skogen och skjuta älgfan själv.
Nu blir det lite bilder... :-)
fynd ett:
fynd två:
fynd tre: en vit liten porslinskål på fot.
perfekt till lördagsgodiset!!

Egentid med mamma.

Ja det är inte ofta jag har egentid med min mamma. Oftast har jag ett barn med mig eller 2. Det är inget omysigt med det, men att få vara själva ibland är lyxigt :-)
Jag va inne och hämtade henne straxt efter 11... Vi åkte först till Hela människan som ligger ungefär vid S:T Johannes kyrkan. Sen åkte vi till HC och tog en kopp fika på Wayne´s. (shiiit vilket sug jag haft efter deras smaksatta latte) sen fortsatte vi mot Blå ladan där det är loppis på lördagar (mycket skit). Sen candy land och köpte lördags gottis till flickorna och lite till mig. Sen åkte vi till Bra och begagnat och där hade dom också bara massa skit. Eller det beror ju på vad man letar efter :-)
Jag tar lite kort sen och visar pinalerna som jag köpt idag :-)
Just nu har jag en älgstek i ugnen. Väntans tider när man gör stek.. Ugnen på 100 grader o köttet inne i typ 2-3 timmar. Hoppas det är gott bara, både R och jag är helt obekanta med älg. Men jag har fått för mig att det är sjukt gott. Till det ska jag göra en viltsås med skogschampinjoner, rönnbärsgelé, purjolök m.m. m.m.,och till det mandelpotatis osv, osv. Ja det kan bli spännande. Som Nathalie sa igår "Åååh, älg vad gott!!.... Om jag gör såsen mamma kan du ta hornen!"
Haha klockrent... Inte fan är det en hel älg man ska ha in i ugnen. En jäkla tur faktiskt. :-)

Sjukstuga.

Här hemma har vi lite av en sjukstuga. Barnen är feberfria men lite snor finns det allt i näsorna. Inte så konstigt... Varenda unge snorar och det brukar man ju få räkna med fram till Juni ungefär. Sen brukar dom få vara snor-fria till mitten på semptember sen börjar det om igen. haha :-)
Är det så det ska se ut nu till dom är ca 15 eller?
Igår satt mamma o jag o prata om hur mysiga mina flickor är. Dom tar verkligen patent på saker o ting. Det är slagsmål om vem som ska sitta i vems knä. (okej, inte alltid så mysigt)
Men så kommer det ju inte vara för alltid... När dom är 15 kommer dom komma hem för sent ist för den tiden vi föräldrar sagt. Troligtvis kommer dom ha sugmärken på halsen från dom där killarna som åker som ENA JÄVLA IDIOTER på sina mopeder. Dom, vars kläder sitter som om dom skitit ner sig och inte kan gå ordentligt.
Jag kommer, helt ärligt, bli en mamma som retas. Har dom sugmärken kommer jag fråga om dom fått stenskott när dom åkt moppe eller om dom fastna med dammsugaren när dom skulle dammsuga under sängen. Och när dom sminkat sig med ögonskugger sådär tjusigt som man själv gjorde... Ja då kommer jag fråga om dom råkat få basket bollen i nyllet på gymnastiken. Haha... jag kommer ju inte kunna låta bli. Hoppas mina barn inte kommer ta det så hårt... Man vet ju själv hur man va i den där åldern. Erhmmm... Pappa hade jag nog kunnat äta upp var och varannan dag. Fyyy vad han retades ibland. ;-P
Det är helt underbart att spå i framtiden. Någonting säger mig att det kommer bli ungefär såhär.
Mina älskade små flickor. Ska dom verkligen växa upp till 2 tonåringar som inte lyssnar ett skvatt på vad man säger???? Neeeeeej, kan jag inte tro!!

Bättre men inte bra...



Igår kvart över tre fick jag besöka vårdcentralen. På en kvart va jag klar. Halsfluss... ska det vara så jävla svårt? Jag vet, jag känner det i hela min kropp, när jag får halsfluss.
Jaja, har nu fått penicellin för 10 dagar framåt. Idag har jag ingen feber men huvudet är tungt och det är någon sate som bankar och slår där inne... Halsen är svullen men gör inte alls lika ont. Jag har tillomed klarat av att äta 2 pannkakor idag. Det första (och enda) jag fixat att äta sen i söndags morse... På tiden, eller va säger ni? :-)
Men, när det enda försvinner då kommer nästa. Jag har fått massor av blåsor i gommen... Och ptja, dom gör ju att jag helst inte vill äta.
Nog för att jag börjat kämpa med vikten men nu har jag gått ner 4kg på 1 vecka.
Jag är iaf frisk förklarad till helgen, efter fredag smittar jag inte alls. Vilken tur eftersom det är kalas på söndag, och det vill man ju inte missa.


Skönt att man mår bättre, även om jag knappt pratar än.
Men igår eftermiddag/kväll, då va jag nere hos han den stora röda med två horn, och vände. Halsfluss höll på att bli min död!! En tisdags kväll, det fanns ju inte ens något att dö till på tv för helvete.
Skönt att jag klara mig!

Nu ska vi bygga pussel. (jag älskar att vara hemma med 2 sjuka barn)


RSS 2.0