Lördag.

Okej... ingenting har varit sådär kanon idag. Fast det har liksom inte varit dåligt heller...
Evelina vakna med någon typ av nackspärr- lilla gumman. Kan så små barn ens få det? Ellir säger nej, för deras skelett inte är utvecklade. Jag säger JO, det kan dom. För nackspärr har inte med skelett att göra. Det handla om tex. senor eller muskler. Vad säger ni??? Vi vart bortbjudna på middag idag också, mkt trevligt!! :-)
Vi va 6 vuxna och 3st barn, en hund på ca 45kg som tror han är en papillon. Typ....
Nattis hade halsont och feber när vi kom hem.
I släkten har vi en mkt sjuk person. Det är alltid lika jobbigt... Och jag blir alltid lika ledsen. Det bästa för personen i fråga är att få somna in. Men alltid har man själv lika svårt att släppa taget. Fyyyy fan vad jag hatar det här.
Igår jobbade jag 13-18. Efter jobbet drog jag, Vonkan och Madde till Spicy o hämta mat. "Jäääla fin mat, fan."
Hemma vart det jubel när jag kom och vi käka. Efter maten vart det frozen cheezecake som jag själv gjort, dagen till ära. :-)
Ännu mer jubel. Vad är bättre än glass en fredagkväll??? :-)
Nu ska jag leta bil. Japp, jag är också i "bil letar tagen". Vad det blir?? Det beror på... Något bättre än Bettsy iaf :-)
Najt!!

Halloween nästa helg.

Många på jobbet säger att det är halloween den här helgen. Jag säger att det är nästa helg. Alltså första helgen i november och därmed samma helg som det är gravsmyckning.
Jag och barnen har precis gjort ett "pumpa-spöke"- som dom säger. Som barnen säger alltså... :-)
Ett litet gulligt pumpa-spöke fick det bli. Och sällis kommer den ha ute på trappen av en helt vanlig (un cut) pumpa. :-)

Lilla patte klappar dagen.

Onsdag och efter ikväll är det bara två kvällar kvar. En lång 14.15-23.00 och en 13.00-18.00.
Jag är i valet och kvalet om tjejerna ska sova borta i helgen. Eller om vi kanske ska hitta på något annat. Middag, gå ut o äta har vi pratat om ett tag nu.
Här ska betalas räkningar och lagas lunch.

Återigen ny vecka.

Ny arbetsvecka. Och den här gången kör vi eftermiddag. 14.15-23.00. Det finns ju roligare arbetstider. Trött som fan idag. Eftersom man duschar när man kommer hem, sen fixar man sig efter duschen och till sist lägger man sig i sängen och ska varva ner lite. Ja klockan hinner oftast bli tolv, halv ett. Och eftersom nya badrummet är på god väg att bli badrum, ptja då har man ju hantverkare här från 7.00. Och sen Nathalie som vill se på tv från 6.45 ungefär. Härligt. Tror jag kommer somna gott på fredag kväll :-)
Nu ska dom sätta reglar i taket inne i badrummet eftersom taket ska sänkas och spotlights ska dit. Sen ska golvet flytspacklas och sen... Ja sen är det dax för kakel. Fyyy va roligt!! På julafton när alla gått hem och vi lagt barnen blir det ett bad med tända ljus och total avkoppling. Kanske till o med ett glas vitt för att stilla alla sinnen. :-)
Trevlig tisdag!!
Evelina o mamma.
Nya, blivande, badrummet.

Dop.

Idag är det dop på tapeten. Jag blir gudmor till lilla Jack. Känns surt bara att jag träffat honom så jävla lite... Jag får ta mig i kragen o hälsa på oftare under dom lediga timmarna jag har. :-)
Igår va vi på firmafest. Jävla trevligt!! Det vart inte speciellt sent och jag somna som ett barn så fort vi kom hem o la oss i sängen.
Trevlig helg!

Onsdagskväll.

Sitter i soffan med mamma. Det är förmiddagsvecka och då har vi hjälp av mamma och svärmor på morgonen. Börjar så pass tidigt att dagis inte hunnit öppna. Säger det förut och det tåls att sägas igen, vad skulle jag göra utan dom?? Världens bästa mamma och världens bästa svärmor :-)
Snart är det helg. Dop bland annat.
Idag va jag o titta på en sak. Eller snarare 3. Fii fan så fina, snygga, läckra, vackra. Jag vill, jag vill, JAG VILL!!

OJ vilken överraskning!!!



Fick världens överraskning när jag kom hem idag. Glöm mina planer om bubbel och lite middag. Här ska sparas fickpengar! 6 december drar vi 1 vecka till Spanien, Fuerteventura, hotell med All Inclusive. Uppvärmd pool och ca 100m till stranden. Fiiii fan. Fett nice :-)
Det blir våran lilla familj, plus sambons bror med tjej o knodd.

Hell vad jag längtar!! :-D
Min reaktion vart inte direkt den väntade när dom berättade för mig.(Men.... jaha...??) Är väl inte va man hoppas på kanske... Men när det verkligen gått in i huvudet stod jag o hoppa av lycka när jag berättade för pappa på parkeringen i klinga.
Det här behöver jag. Det här behöver vi!
Jag sa det förut och jag skrev det, nu skriver jag det igen. FETT NICE!!!!!!!!!!!!!!!! :-D


gamla bilder.


Hittade gamla bilder på Nathalie inne på pixbox. Helt galet vad tiden går.






Nu är hon en trottsig treåring med ett sjuhelvetes humör!!!!! (fast allt som oftast är hon helt okomplicerad)

Söndag, eftermiddag.



Barnen o jag är i stan. Jag har passat på att sola, varit iväg o handlat en snabbis och ätit lunch.

Sitter o väntar på sms från Anna. Ska man jobba på produktion eller dvd? Är det dagtid eller "förmiddag"? Ska man gå för någon som är sjuk eller ska jag gå som vanligt? Mm, det återstår att se. Bara jag får jobba med Veronica så är jag komplett!:-)


Kvällen bjuder på Ensam mamma söker. Inte mer än så... Hämtar thaimat med flickorna på vägen hem. Nästa helg är det återigen frima fest, och på lördagen vankas dop. Yes, jag älskar sånna helger!
Helgen efter det funderar jag på att ge mig själv en god middag ute och kanske lite bubbel. Vi får se...


Sötaste...

När katten är borta dansar råttorna på bordet.
Men här gäller, när barnen sover ligger katten i soffan :-)
(okej, vi har en ganska stor katt. Det får lätt plats 2 barn sittandes där. haha )

Lördag.

Lördag på rikigt.
Fy fan vilken lördag sen. Åska, blixt o dunder. Det säger väl allt??
Idag va jag hos mamma o pappa med barnen efter att vi varit på tropicariet. Små aporna hoppa på mig som vanligt. Idag va det min klocka dom ville slita av mig. Så jävla söta, jag skulle vilja ha en :-) (Apa alltså, inte klocka)
I onsdagas va vi ett gäng som åkte till Ullared. Jag med sambo, sambos bror me flickvän deras lilla knodd o sen svärmor. Sååååå nice!! Jag säger såhär... jag har inte varit där sen december 2006, så den förlorade tiden  och shoppingen tog jag igen. He he ;-)

6 oktober.

Idag är det onsdag. Alltså lill-lördag. Ingenting jag känner något av förutom att veckan vänder. 2 dagar kvar till helgen. Sååååå ja!! På lördag är vi 20 pers från jobbet som ska ut på lite raj raj. Kul som faen. Det va ju ett tag sen. (okej ladies night)
Det va också jävla roligt, ladies night!! :-) Satt framme vid scen och kolla på allla grabbar(de är bara grabbar på scen och brudar i publiken). Nästa år ska vi också gå, ett ÄNNU större gäng. Längtar redan :-)
Den här veckan jobbar jag förmiddag. Fan... trött som satan blir man när man börjar 6.00. (sluta gnälla ni som börjar 8.00):-)
Ikväll blir de ett pass på gymmet. Måste höra av mig till Dentan så han vet att vi ska köra box idag. Jag ska ge honom vad han tål. He he :-)
Det finns en viss risk att jag sitter som ett frimärke i väggen när han ska slå. haha :-D
(btw. RedUlla nästa vecka) Det är bara läckert!!! :-)

RSS 2.0