Sjuk.... sååå in i helvete.

Just för stunden har jag lyckats få ner febern med ett par grader men för ca 1 timme sedan låg jag i sängen med 39,6. usch... Man bli riktigt sliten och inte orkar jag mycket alls. Om inte min älskade mamma varit här idag hade jag nog inte ens fått i mig vätska. Halsfluss är det jag har. Jag kände att de smög sig på redan igår. Jag åt nästan ingenting på bion utan satt mest o frös. Idag ringde jag vårdcentralen men dit fick jag inte komma fören tidigast imorn. Tydligen kan det bli så att proverna inte ger något utslag när det är precis i starten. Låter helt sjukt... jag har ALLTID varit där dagen efter det börjat men för tackan i telefonen fick jag inte komma. SUBBA!!
Så nu sitter jag här... sitter upp för typ andra gången idag. Annars har jag mest sovit eller badat. Fy vad jag hatar halsfluss!!!!!!:-(

(Rätta mig om jag har fel... haha)

Okej igår va vi på 75-års fest!!! Att det ska vara så JÄVLA SVÅRT!!! 75!!! :-)
Det va iaf jätte trevligt!!
Det va riktigt roligt för Rikards kusin Sabine va där med sin karl och Sabine har jag inte träffat sen Nathalie va en jätte liten bebis, och Sabine va en liten skitunge. ;-P
Herregud va hon hade "växt" och utväcklats... Så himla roligt att se! Hon har nu bott i Norge i ca 3 år och hunnit jobba som assisterande butikschef i en Vero Moda butik och nu har hon börjat jobba på apotek. Hoppas verkligen att vi får träffas igen när dom behagar komma hit nästa gång. :-)
Nathalie fick följa med på kalas några timmar och Evelina fick vara hemma med mormor pga förkylning...
Nathalie tog  jag hem vid 19.30, då ville hon hem till sin godispåse. :-D
När timmarna började krypa mot halv tolv hängde jag med till en gammal kompis till R som fyllde 30. Jätte trevligt där också.
Jag stannade bara någon timme, 1,5 kanske. Sen valde jag att åka med Kricka, Linda och Nellie hem, så jag kunde byta av mamma här hemma.
Och mamma, ja hon fick snällt ringa mig när hon parkera bilen så pratade vi tills hon va innanför sin dörr och hade låst om sig. :-)
Tycker inte om när hon åker hem så sent!
Idag blir det bio med Nathalie. Evelina ska vara med farmor och ev förljer mormor med hon också. Vi får se.
(Cattis, vi va inne o köpte godis på Candy Land, tvätta bilen och fixa lite annat skit. ;-))
Nathalie o R.
Födelsedags"barnet" Bengt :-)
Här får ni en bild på lilla Alexander som är helt underbart söt och hans minst lika söta mamma Lisa :-)
(Men bilden är från julafton.)
Något såhär såg jag ut... det här va precis när jag kommit hem. Runt 1 ungefär. (efter 2 cider)
Kalas är alltid så himla roligt. Och igår va inget undantag. Nästa helg blir det också kalas, men för en betydligt yngre liten kille. Flickornas favoritkusin, Johnne-bonne :-)

Loppis, godis och kalas.

Idag drog Nathalie o jag iväg till en loppis när vi ätit frulle. Vi hittade ingenting som var av intresse just idag... det va heller inte så mkt folk så kanske berodde det på de.
Vi tog svängen förbi konsum på vägen hem och hämtade ut ett paket till R.
Kom då på att vi har Ericshjälpen här ute så vi svängde in där och mycket skit finns det. :-)
Jag hittade ett "ny silver" fat precis i min smak, lite större modell men mer avlångt ist för runt och med söta små handtag. Då kunde jag inte låta bli :-) Nu står det ny putsat på köksbänken (där det ska bli plats för fler)... Men jag putsade det inte för mycket då jag vill ha lite av den där gamla känslan kvar.
Sött, eller hur?? :-)
Nu ska vi snart åka in mot stan. Barnen ska få sitt lördagsgodis. :-)
Sen klockan 16 blir det kalas/fest.
Hoppas ni får en fin och trevlig lördag!

Hem... hemma hos mig.

Jag sitter där jag sitter, inget annat. Barnen ligger i sina sängar och sover. Nathalie o jag bestämde att vi skulle se Askungen imorn för den läste vi som godnatt saga nu ikväll. Nathalie vart överlycklig och tyckte att Askungen va en sådan fin prinsessa.:-)
Den här veckan har det varit jobb, promenad, träning och solning. Hej å hå, det här ska gå. Jag kör fortfarande utan schampoo. Stolt över mig själv :-D
Tittar lite på Let's Dance. Alldeles snart ska jag sjunka ner i badet i det varma vattnet bland alla bubblor.
Imorn är det 70-års fest och på söndag blir det nog bio.
Idag slänger jag in lite blandade bilder.
Den här älskar jag verkligen, och personen i fråga älskar jag också. Mina pappa. Och ja, en bild säger mer än tusen ord. :-D
Nattis o John på Evvans kalas. Busungar :-)

Jobb, jobb och jobb.

Idag va det dax att jobba igen. Jätte skönt för visso... Att bara vara hemma är tråkigt.
Nu myser jag med kissen Nemo i soffan efter min promenad ute i kylan.
Nu blir det en dusch, sen familjen Annorlunda.

Söndag.

Haha, tjejerna o jag sitter i soffan.(ovanligt) Vi satte igång någon film på Tv1000 play.. jaha ok, nu har det gått ca 3minuter på filmen och jag sitter här själv.
Idag ska vi vara hemma på förmiddagen. Jag ska fixa lunch och städa lite... Vid 13.00 ska jag möta upp Cattis för en fika. Riktigt nice... :-)
Igår vid 16.00 tog jag barnen och deras farmor och åkte in till CandyLand. Dom fick plocka en varsin godispåse, tjejerna. Och det är alltid lika roligt att se dom. När vi kom hem va det pizza kväll, vet inte när vi åt pizza sist. Jag tog från papagrappa och tjejerna och R från Kimstad. Papagrappa har defenetivt den godaste pizzan i stan.
Efter maten kalasade flickorna på sitt godis, och jag lite på mitt.
När dom somnat vid 20-tiden titta jag o R på film. Inget värt att rekomendera...
Trevlig söndag.

J*vla lördag.

Jaha, lördagen är återigen här.. En ledig dag. Varje vecka längtar jag efter lördagen, att bara få slappa o ta allting i min takt.. Och endå när lördagen entligen är här, ja då är den alltid lika tråkig. Jag hatar att göra ingenting. Så sant som det är skrivet... Jag får liksom ABC 123, ADHD osv och allting på en gång.
Hittills har jag bara städat vårat sovrum och satt upp en God Natt skylt. (äntligen)
Imorn hoppas jag verkligen att vi åker iväg till Jimmy o Cattis... Om inte annat önskar jag att jag får åka iväg själv, möta upp Cattis på Wayne´s o bara snacka skit och avnjuta en god latte eller något annat gott.
Hmm, det sist nämnda skulle vara mysigt eftersom det va ett tag sen vi hade en dejt bara hon o jag.
Hoppas ni får en bra lördag, och se till att hitta på något RIKTIGT roligt, mysigt eller trevligt!
Jag längtar efter sommar o värme. Att bara kunna gå ut o sätta sig i solen. Så underbart!!

Fredag.

Ännu en kväll sitter jag i soffan, precis rödgråten. Fy fan...
Har precis sett en film, Seven Pounds med Will Smith. Alltså usch... Jävligt bra film men fyy vad jag grät. Jag tänker inte skriva va det handlar om, (okej) ""Seven Pounds” är en film om skuld och samvete. Om frågan vi alltid ställer oss – varför jag? Och det alltid lika cyniska svaret – sånt är livet."
Jag rekomenderar er verkligen att ta er tid en kväll att se den. Den är riktigt bra!!!!
Annars?? Jo jag har råkat ut för ett 5krone-stort sår på höger knäskål. Inget sår som blöder men det är därimot inget skinn kvar, alltså ett "bränn-sår". Det gör så satans ont att jag bölar pga såret mellan varven. Det vätskar och sitter på ett sånt ypperligt DUMT jävla ställe, att hur jag än sträcker mig, böjer mig, går eller står så är det hela tiden något (eller någon) som kommer imot det.. Satan va trött jag blir! Och jag fick det pga att jag offrar mig för mina barn! Ska man leka så ska man...Liksom. :-)

Idag, imorn. Nu, nyss.

Sitter i soffan. Nyduschad. Så skönt, men det känns alltid lika jobbigt att komma in i duschen eller i badet... Haha. Nu låter jag som världens äckligaste men jag duschar faktiskt varje dag. MEN jag tvättar bara håret var tredje dag... typ. Okej.. DET kanske låt jävligt äckligt. MEN man ska faktiskt inte tvätta håret oftare än så. Och jag andväder torrschampo och lite annat jox i håret så det håller sig ju bra ändå :-)
Nu ska jag testa en ny sak, bara använda balsam. Mmm, det ska bli spännande. Tänkte testa någon månad... Läste det i en tidning som jag tog hem från jobbet. Hon som börjat med det hade haft jätte frissigt hår... Slitet och jätte fult. Sen började hon bara andvända balsam. Balsamet ska inte innehålla silikon eller mineraloljor. man bör även undvika sulfater o alkohol, och ev. proteiner. (många upplever att håret blir torrt och hårt av proteiner)
Jag tänkte testa iaf... Vi får se hur det går. 1 månad, ska man räkna med att de tar för håret att vänja sig. Det kan ju inte bli värre.... eller? Kanske vore något för alla penntroll där ute;-P
Hittade föresten i Amelia Hår och skönhet.

Ofrivilligt ledig..

Ja, inte är det roligt att behöva vara hemma från jobbet. Men finns det inte tillräckligt med jobb så finns det inte... Så är det ju. Istället ska jag, farmor, mormor och barnen hitta på något. Runt 11.00 snåret räknar vi med att sitta i bilen på G in till stan.
Vad vi ska göra? Jaa, om jag kommer ihåg kameran så får ni se sen.
Adjöken

Helgen lider mot sitt slut...

Ja, helgerna är över fort när man jobbar, att skriva något annat vore ju en lögn.. Men OJ vad man uppsakttar helgerna nu när man jobbar.
Igår eftermiddag åkte vi in till City gross och handla till gårdagens kvällsmiddag. Vi gjorde bakad potatis, röror och egen pepparstek av nöt, grönsaker och fetaost. Sååå jävla gott, det är som att bli *nullad i munnen som vi säger. :-)
Inte för att skryta, men jävla gott och bra vart det.
Idag har vi ätit en mysig frulle hela familjen (som oftast på helgerna). Sen bestämde jag och mamma att vi skulle ta barnen och åka o bada. Sagt o gjort, nu har vi utforskat Medley i finspång. Riktigt bra bad och tjejerna gilla det. :-) Evelina (konstigt nog) är faktiskt bra mycket kaxigare än Nattis i vattnet och när det gäller strömmar och vatten kanor är hon på och hänger med på allt. Nathalie är mycket försiktig och vill inte få vatten över huvudet, med all rätt...
Efter bad, bus och lek vart det donken precis vid mormor. Efter att vi kommit hem har vi tittat på film, lekt och jag har hängt tvätt.
Imorn går jag på eftermiddagsvecka igen.. 14.15-23.00. + Skönt med sovmorgon, - att inte få vara med familjen på kvällen.

Lördag.

Idag är jag jätte seg. Verkligen jätte seg. Vi tog oss ett bad igår efter att barnen somnat och jag, ja jag somna på soffan efter mat och bad. Klockan va inte ens 22. SÅ jävla rolig man känner sig då.
Idag är R iväg o jobbar, flickorna o jag är hemma och hoppas på att Veronica kommer på en fika. Jag hatar att bara sitta hemma en hel jävla dag, men idag skulle jag nog behöva det. Jag skulle nog behöva sova hela dagen...
Hmm, kanske får ta flickorna o baka lite sen iaf. Kanske en enkel, men god, sockerkaka. Kladdkaka, eller muffins?? Hmm, vi får se vad vi hittar på.
Hoppas ni får en bra lördag.
Btw... Nathalie är ÄNTLIGEN blöjfri!! :-) Jag är jätte glad! Hon också!!
Vi har försökt här hemma ett antal ggr men utan resultat. men nu efter jul/nyår så hade hennes bästa kompis på dagis slutat med blöja, och ja då va Nathalie också stor och skulle vara utan. Och på den vägen är det. Hon är dock inte utan på natten än, eller om vi ska åka iväg någon längre bit. Men annars så. Såå himla skönt det är!

Bio.

Japp, ikväll blir det bio. Ska bli mysigt som tusan.
Idag har jag kört ett zumba pass, skit roligt men fyyyy satan vad jag svettas efter! det är HELT galet. Men roligt är det... :-)
Nu ser vi halv åtta hos mig, dig? Fan jag minns aldrig... haha :-)
Imorn är det fredag. Sista dagen med jobb, sen är det helg innan man får jobba igen. Det är liksom helt sjukt hur bra jag trivs på mitt jobb. Inget glammigt jobb, inget speciellt, men folket. OJ! Har alla mina vänner där (typ).. Ett härligt gäng och jag gillar dom skarpt! Vi har alltid roligt. Alltid :-) Ett galet gäng... alltså, är man inte knäpp innan så blir man det efter en tid. :-)
Nu ska jag vila lite innan vi beger oss in till stan.

Massage.

Idag efter jobbet hade jag mina fina flickor från jobbet här. Verre och Natta. Veronica gav mig en omgång massage.. Tydligen jätte stel i övre delen i rumpan (som om jag tränat rumpan i 3 veckor utan att stretcha, typ), och fyyyyy satan så ont det gjorde. Det är ju en sån sjuk känsla... Samtidigt som jag vill slå henne (Jaaa veronica) så älskar jag henne för att hon hjälper mig. :-) Det gör så förbannat ont samtidigt som det är så skönt!
Nu ska jag ta min lilla mamma och se på film. Kanske bröderna Karlsson.
Ikväll har jag bjudit på  heltstekt egen marinerad fläskfilé, ugnsrostade rotfrukter och varma vitlökschampinjoner. Jätte gott! Allting tog slut :-)
Puss hej!

Inception.

Slagit ner mig i soffan. Barnen sover och lilla KF trackar stora KF. Nu ska vi se på film, Inception blir det idag.
2,5 timme har vi framför oss. Imorn börjar jag jobba 06.00.
Hoppas jag orkar upp ... :-)

Kalas!!

Idag va det kalas för lilla Evve. Kalaset blev lyckat. Barnen lekte jätte mkt (som alltid va jag dålig med kameran).
15st va vi idag, det blir lite trångt eftersom vi inte har lika stort vardagsrum längre, men det gick. 3st fick vi placera i soffan helt enkelt :-)
Tårtan från Linda va super fin och jätte god!! Alla berömde hennes tårta, både utseendet och smak. Kanske får hon fler beställningar :-)
När det gällde tårtan va jag därimot kvick med kameran. :-)
Evelina öppnar paket på sin födelsedag 4/1-2011
Ja annars idag har det inte hänt mycket... Eller fy FAAAAAAAAAAAN vad jag ljuger!!!!!!!!!!
Det läcker in MASSOR av vatten i vårat pannrum. Från taket. Det är precis blött och det är inte första gången... Men nu verkligen rinner det in vatten. Janne och Rikard har rivit ner det mesta av inner taket och det visar sig att det är mögel i trät som sitter kvar... Skit kul.
Bye bye Thailands resa, Hej hej nytt tak till pannrummet. Suck, fan och stön.....
Tur att det va ett trevligt kalas med några av dom bästa människor jag vet!!:-)

Hemma!

Nu sitter jag i soffan o latar mig, ovanligt va :-) Har precis lagt kidsen.....Tänkte slänga ner min feta röv i badkaret hos Rille. Ikväll blir det filmen Salt. Vi har velat se den huuuuur länge som helst men det har inte blivit av än. Nu hyrde jag den...
Imorn är det kalas här hemma. Lilla Evelina ska firas. Jag ska städa, handla det sista, hämta tårta osv innan alla kommer. Hej å hå, det här ska gå.
Ha en trevlig kväll!

Ledig.

idag är vi lediga.
Jag ska alldeles snart åka ner till Ica o handla lite. Egentligen skulle jag ha åkt in till Willys men ORKA i det här jävla skit vädret!!! Jag måste köpa dammsugarpåsar för den som sitter i just nu är så jävla full så det är granbarr ut i slangen... :-)
Idag ska det städas. Det ska även lagas mat för några dagar framöver. Adios!

Tjjaa!!

Sitter och lyssnar på my best friend på hennes myspace sida. Lyssna på låten här
Lyssna på hennes låt där om ni vill, den är jätte bra. Nu är ju jag en av dom som inte hört den riktiga låten någon gång. Men jag tycker rumpan gör ett bra jobb :-D
Idag jobbar vi 14.15-23.00, imorn är vi lediga! På listan står det att jag ska fixa till Evves kalajs. Handla hem ingredienser till maten osv.
På fredag jobbar vi 13.15-19.00.
Skön vecka...
På lördag innan kalaset ska jag in o hämta en tårta från den här tjejen. Vilken tur jag hade att hennes karl jobba på samma jobb som mig. Bara av en slump en dag började vi prata bloggar, och ptja på den vägen är det. Gissa om jag vart glad då jag varit inne o kikat på hennes tårtor flera ggr. :-)
Så nu är det beställt en Hello Kitty (såklart) tårta till lilla Evelina.
Ha en bra dag! Nu ska jag göra fattiga riddare till flickorna :-)

Evelina...

Evelina tackar, bock och bugar för alla kommentarer!! :-)
Jag är hemma från jobbet. Har hunnit duscha o varvar nu ner lite... Snart blir det bingen.
Åkte till Zetterblom idag och bytte lite lampor på C5'an... jag vart kär! I en svart Mitsubishi Lancer... Pärlan fanns tillomed på blocket.
Va säger ni, ska jag slå till?? :-)

Hipp, Hipp Hurra, för Våran EVVAN idag!!

För 2 år sedan föddes den lilla tjej. Så söt, så liten sååå jobbig förlossning. Men det där med den jobbiga förlossningen har man ju glömt nu. (nästan) Vi har ju en helt underbar tös, som är en världens charmiagste små flickor, med glimten i ögat!
Idag blir våran lilla Evelina 2 år redan! Tiden går alldeles för fort!
Grattis Evelina!! Mamma, pappa och Nattis älskar dig!!

Ganska bra...



"Ensamtid är bara värt något om man är i ett förhållande."

2011...

Det är andra dagen på det nya året. Vi kom hem från stockholm straxt efter 16 med tåget. Uppe i stockholm missade vi tunnelbanan som vi hade beställt biljetter till så det fick bli taxi ist. Idag tog vi också taxi från globen till tågstationen. Natten på hotellet gick bra. Tjejerna somna först vid 23 igår.. Det är lite svårt sådär första natten. Ena sekunden busar dom, sen blir dom osams. Dom leker, sen slåss dom. Ja ni förstår säkert... Igår kväll fick det bli roomservice och imorse frukostbuffé. :-)
Och just det, anledningen till att vi åkte upp va ju för att vi idag tittade på Disney on ice. Barnen tyckte att det va jätte bra. Eller dom säger det iaf. Under föreställningen va Nattis så koncentrerad att hon nästan åt en hel bunke popcorn själv, haha hon bara satt o titta och mata in hela tiden.. Evelina, ja hon va så inne i föreställningen att hon inte sa ett ljud. Hon åt 2 popcorn och 1 godis från en Gott i blandat påse, mkt mer än så vart det inte. :-) Haha våra duktiga tjejer!
Men visst, det är alltid lika skönt att komma hem. 2 katter som saknat oss. Badkaret fyllde vi med vatten o tog oss ett bad så fort flickorna somnat. Senare ska jag krypa ner i sängen och imorn tar en ny arbetsvecka vid. 14-23.00 Härligt!!
God fortsättning!!

RSS 2.0