2011...

Det är andra dagen på det nya året. Vi kom hem från stockholm straxt efter 16 med tåget. Uppe i stockholm missade vi tunnelbanan som vi hade beställt biljetter till så det fick bli taxi ist. Idag tog vi också taxi från globen till tågstationen. Natten på hotellet gick bra. Tjejerna somna först vid 23 igår.. Det är lite svårt sådär första natten. Ena sekunden busar dom, sen blir dom osams. Dom leker, sen slåss dom. Ja ni förstår säkert... Igår kväll fick det bli roomservice och imorse frukostbuffé. :-)
Och just det, anledningen till att vi åkte upp va ju för att vi idag tittade på Disney on ice. Barnen tyckte att det va jätte bra. Eller dom säger det iaf. Under föreställningen va Nattis så koncentrerad att hon nästan åt en hel bunke popcorn själv, haha hon bara satt o titta och mata in hela tiden.. Evelina, ja hon va så inne i föreställningen att hon inte sa ett ljud. Hon åt 2 popcorn och 1 godis från en Gott i blandat påse, mkt mer än så vart det inte. :-) Haha våra duktiga tjejer!
Men visst, det är alltid lika skönt att komma hem. 2 katter som saknat oss. Badkaret fyllde vi med vatten o tog oss ett bad så fort flickorna somnat. Senare ska jag krypa ner i sängen och imorn tar en ny arbetsvecka vid. 14-23.00 Härligt!!
God fortsättning!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0