Helgen lider mot sitt slut...

Ja, helgerna är över fort när man jobbar, att skriva något annat vore ju en lögn.. Men OJ vad man uppsakttar helgerna nu när man jobbar.
Igår eftermiddag åkte vi in till City gross och handla till gårdagens kvällsmiddag. Vi gjorde bakad potatis, röror och egen pepparstek av nöt, grönsaker och fetaost. Sååå jävla gott, det är som att bli *nullad i munnen som vi säger. :-)
Inte för att skryta, men jävla gott och bra vart det.
Idag har vi ätit en mysig frulle hela familjen (som oftast på helgerna). Sen bestämde jag och mamma att vi skulle ta barnen och åka o bada. Sagt o gjort, nu har vi utforskat Medley i finspång. Riktigt bra bad och tjejerna gilla det. :-) Evelina (konstigt nog) är faktiskt bra mycket kaxigare än Nattis i vattnet och när det gäller strömmar och vatten kanor är hon på och hänger med på allt. Nathalie är mycket försiktig och vill inte få vatten över huvudet, med all rätt...
Efter bad, bus och lek vart det donken precis vid mormor. Efter att vi kommit hem har vi tittat på film, lekt och jag har hängt tvätt.
Imorn går jag på eftermiddagsvecka igen.. 14.15-23.00. + Skönt med sovmorgon, - att inte få vara med familjen på kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0