Ändrade planer.

Inte vart det att göra fint i trädgården idag inte. Istället ringde jag in mamma som barnvakt och pappsen fick snällt förlja med som sällskap till en snabbvisit på IKEA. Evelina har fått ny säng, den står bäddad och klar i hennes rum och hon vart mäkta stolt. :-)
Evelinas nya säng. En Kritter. Vit och fin, likadan som storesyster.
Men som med allting annat är det likadant med flickornas rum. När man börjar köpa nya möbler vill man gärna göra om med nya tapeter också. Det är ju så roligt. :-) Sen har Evelina en klädkammare/större garderob i sitt rum och den ska bort. Där inne kommer det sen att bli antingen skrivbord/möbel för backar och leksaker eller kanske "sovalkov" typ. Spännande. :-)
Nu ska vi beställa lite hotell inför våran "mini-tripp-semester" i sommar. Två av stoppen blir Funcity Varberg och Legoland Danmark. Såååå kul :-) Den här gången ska  vi kanske boka ett tema-rum. Häftigt!!

Här nedan är en bild på rummet med Skattkammartema. Erkänn coolt?? :-)
Bilden lånad från
legoland.dk


Nu ska vi ta helg. Laga lite god mat. Ha fredagsmys. Imorn ska vi till Jula och handla krattor, sopkvastar osv till trädgården. Och ikväll, ska vi förska få barnen att sova i rätt säng. Önska oss lycka till!

Kommentarer
Postat av: Cattis

Bra säng det där! Sussar man gott i =)



Kul med mini-tripp.

Jag fick veta i dag att "vår" stuga på Öland finns att hyra i sommar så det kan nog bli en vecka där.

Sååå glad blev jag, jag drömmer om den där veckan fortfarande ;-) Älskar Öland!!!



Puss o Kram

2011-03-25 @ 19:12:06
URL: http://minajochjag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0