Söndag, morgon, eller?

Fan det här med att ställa fram klockan gillar jag inte. Helst inte nu när man flyttar fram en timme. Den här dagen blir ju kortare och när Nathalie kom halv nio ja då va ju alltså klockan halv tio. Evelina fick vi väcka...Ja så den här dagen har ju bokstavligt talat flygit fram. Ikväll kommer ju bli svårt med läggningen av barn. Åååh, dumma dag!
Vi vet inte vad det blir av dagen än. Kanske går vi ut senare för att styra lite ute, men inte va det så skönt väder idag inte. Igår va mycket bättre!
På tal om igår...
R's mamma och min svärmor, barnens farmor fyllde år! Grattis skriver vi idag! :-)
I vanliga ordning tar hon ut oss barn och barnbarn (våra barn va dock hemma med mormor) på middag och igår vart det Bacchus. Måste nog erkänna att det blivit till det sämre sen dom bytte ägare. Helst personalen och servicen... Tråkigt. Maten va riktigt god men maten på plankan har dom halverat. Kändes det som... Våran favorit förrätt va puts väck från menyn och efterrätterna likaså. Ja ja, ibland krävs det väl en förändring kanske men jag gillar ju att ha det så som de alltid varit. Men det va helt klart gott igår, inget snack om saken!
Nu ska vi äta frukost här hemma!

Kommentarer
Postat av: Cattis

Ja, det här med vinter och sommartid ställer alltid till det när man har barn.

Kul att det gick bra för Evvan i nya sängen.



Puss o Kram

2011-03-27 @ 18:57:23
URL: http://minajochjag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0