Update.

Så nu har vi bokat lite skoj inför sommaren. Vi blir borta hela 3 nätter. Vi åker en tisdag morgon, tidigt. Första stoppet blir Varberg och Funcity. Där kommer vi sova en natt i stuga. Och i varberg kommer vi skoja och leka hela tisdagen. Skapligt på onsdagen åker vi mot Danmark och Billund (legoland) där vi såklart boka ett temarum med (skattkammartema) Så jävla roligt ska det bli! Legoland kommer vi leka loss i under torsdagen(kanske lite på onsdagen med, beror på när vi kommer fram). Och på torsdagen åker vi hemåt fast vi kommer stanna till på Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg för att sedan fortsätta hemåt på fredagen. Sista stoppet är för att sist vi gjorde denna tripp vart ca 70mil i bilen ganska lång tid. Barnen gnällde och vi va helt slut efter så mycket bilkörning.
Ser iaf ifram mot våran tripp. Riktigt roligt ska det bli, och att hela semestern är för barnen gör det bara ännu roligare tycker jag! :-) Både R o jag är ju som stora barn så vi kommer nog ha minst lika roligt. :-D
Vi hoppas självklart på bra väder!!
Nu tar vi kväll. Barnen sover efter memory spel, Bowling på wii'et och chips och läsk. Den lilla somna utan ett ord. Hoppas natten går bra! Hoppas, hoppas!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0